Publicitat
Política · 29 de Juny de 2018. 12:11h.

Taxistes ocupen la conselleria d'Economia

En protesta per la presència del director d'Uber a Espanya

Taxistes ocupen la conselleria d'Economia

Una vintena de taxistes han ocupat la seu de la conselleria d'Economia aquest matí en protesta per la presència del director d'Uber a Espanya, Juan Galiardo, segons ha informat TV3. Galiardo ha d'intervenir en una taula rodona sobre el sector del transport de viatgers en vehicles de fins a nou places, organitzada per l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO).

En aquesta taula rodona també participaran el director general de Mytaxi Iberira, Pablo Sánchez, i el sots-director d'Ordenació del Transport i Densenvolupament Sectorial del departament de Territori i Sostenibilitat. La jornada vol abordar l'expansió que ha viscut el sector del transport de viatgers amb conductor en els últims anys i la profunda transformació que pot viure el sector provocada per l'aparició d'empreses com Uber o Cabify.
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Cthulhu, Malta, 29/06/2018 - 15:50

A ver si acabamos con esta mafia del taxi. Uber no mata al taxi, sino vuestra incapacidad para satisfacer al cliente, y de no ser competitivos. Es la ley del mercado. En UK o Estonia lo usaba y nada que ver aquí en España, donde está regulado hasta para ir al WC

#1 Barretina a rosca, Black hole, 29/06/2018 - 14:08

Aquí si se ven mossos pero en las fotos de los CDR ocupando lo que le da la gana no se ve ni uno.