Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2015. 21:20h.

Teixidó recomana a Mas convocar eleccions

“No podem humiliar-nos davant la CUP”

Teixidó recomana a Mas convocar eleccions

Antoni Fernández Teixidó a tve

L’exmembre de la direcció de CDC Antoni Fernández Teixidó, ha recomanat al president Artur Mas convocar eleccions abans de pactar amb la CUP en una entrevista al programa Aquí parlem de TVE a Catalunya. “Eleccions o pacte amb la CUP?”, li ha preguntat el presentador, Lluís Falgàs. El també exdiputat ha contestat que “eleccions”.

 

“Si el preu que hem de pagar és el que apareix públicament que hem de pagar això no ho comparteixo”, ha manifestat. En la seva opinió, “no podem humiliar-nos davant de la CUP amb les seves exigències”. “No podem tancar un pacte amb la CUP a qualsevol preu”, ha insistit.

 

Teixidó també s’ha mostrat convençut que hi ha espai a Catalunya per a un partit de centre-dreta i que “l’haurem de vertebrar”. “Mas ha parlat d’un partit de centre, moderat, que aplegui lliberals, cristiano-demòcrates i social-demòcrates moderats”, ha manifestat. L’exdiputat ha negat, tanmateix, que d’això “ja en parlarem” perquè ara “no em veig encapçalant res”.

 

D’altra banda, ha aprofitat l’avinentesa per negar que el seu malestar amb el partit fos per no anar a les llistes a Madrid perquè “fa sis mesos que no vaig a les reunions dels òrgans de direcció del partit”, però ha deixat clar que no comparteix l’evolució del partit en els darreres mesos.

 

Finalment, ha considerat que, en cas d’eleccions anticipades, el resultat pot ser dolent per a CDC perquè “l’estira i arronsa amb la CUP ens ha desgastat” i ha considerat el darrer estira-i-arronsa entre Mas-Collel i Montoro com “una picabaralla institucional”, però “portem amb aquest àmbit d’intervenció mesos, mesos i mesos”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Anticapitalista, Barcelona, 29/11/2015 - 12:53

Un altre boca-moll que vol salvar els seus privilegis i els de la classe que representa.

#5 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 29/11/2015 - 09:12

Un altre convergent honest que no sabia quin peu calçaven els Pujol-Ferrusola ni els Alavedra-Prenafeta ni en Milllet. Va. Si la CUP es digna a pactar amb vosaltres, serà amb la pinça al nas, sense dubte.

#5.1 Prou CDC, Barcelona, 29/11/2015 - 12:54

Convergent i honest són paraules antagòniques.

#4 Fernandomartinez@@, Bsa, 29/11/2015 - 01:27

La palabra de moda en Cataluña es humillación, le humillan los españoles del estado español los catalanes de la cup...

#3 Arriba tard, Bcn, 28/11/2015 - 23:03

Ja s'ha vist abastament com el president en funcions i la seva troupe s'han humiliat fins a extrems increïbles davant de la Cup. No faràn marxa enrera perque ja han cremat les naus i estàn a la expectativa que els donin els dos vots que pidolen. Com deia Madamme Corleone, Catalunya no es mereix aixó

#1 Pepet, Sabadell, 28/11/2015 - 22:03

Tens raó Teixidó, eleccions i deixar de fer el ninot!