Publicitat
Política · 16 d'Octubre de 2019. 09:37h.

Temen que la revolució els hi passi per sobre

Aragonès, Artadi, Tardà, Rufián, Pascal o Rahola ja criden a la calma

Temen que la revolució els hi passi per sobre

Diferents polítics i periodistes independentistes han fet ara crides a la calma a través de twitter després dels incidents violents viscuts al llarg de la nit al centre de Barcelona. És el cas de Pere Aragonès, Elsa Artadi, Joan Tardà, Gabriel Rufián, Marta Pascal o Pilar Rahola.

En el cas del vicepresident del Govern, ha demanat "no els hi regalem allò que busquen. No els hi regalem un 155 encobert. Hem de defensar als nostres ciutadans i a les nostres institucions. Allunyem-nos de totes les actituds violentes i depurem les accions no justificades".


Per la seva banda, la regidora de JxCat, Elsa Artadi, ha expressat el "rebuig a tota violència. Tota. No és el nostre camí". Gabriel Rufián s'ha queixat de l'actuació policial "desproporcionada" però ha remarcat que "aquells que després de protestes pacífiques es queden a regalar imatges de violència ni ens representen ni ens representaran mai".Joan Tardà ha considerat que "no hi ha res més letal per a l’independentisme que la combinació entre una acció minoritària violenta al carrer i una policia descontrolada. Uns i altres, ara, provoquen el mateix resultat: empetitir la resposta de desobediència pacífica. Al carrer, a la catalana: cívicament i massiva".


"Així no....a moltíssima gent NO ens representen ni les barricades, ni les pedres, ni els encaputxats! Ja n’hi ha prou!", ha escrit la senadora del PDECAT, Marta Pascal. Finalment, una de les principals veus de l'independentisme, Pilar Rahola, ha deixat clar que "no. Així no".

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#45 Una de tantos, Barcelona, 16/10/2019 - 23:26

# Ara, ara diuen aixó.... que fills de la gran pu... boixo, cab...han encès la metxa i ara amagan la ma...desitjo que caiga sobre esta gentuza todo el fuego del infierno. Les deseo lo pitjor del.mon. Cataluña, la hunden irremisiblemente. Una región que iba como un cañón!! Y hala! A tomar PC...

#44 Solaoesmiopinion, Tabarnia, 16/10/2019 - 18:58

TODOS LOS INDEPES SOIS CÓMPLICES DE ESTA BASURA. Los habéis defendido, los habéis blanqueado, habéis votado a quienes los alientan y muy probablemente financian, y muy pronto también se volverán en contra vuestra. NI OLVIDO NI PERDÓN.

#43 AnnaMollet, Mollet, 16/10/2019 - 16:17

Tiran la piedra y esconden la mano. Estos señores/as participaron en un Golpe de Estado, y ahora se ponen la chaqueta de demócratas y pacifistas.

El Separatismo es violento, racista, y antidemócrata, como hemos visto desde 2012.

No olvidaremos como estos justificaban y blanqueaban a los terroristas CDR pillados con explosivos.

#42 La Mare Superiora, Guernsey, 16/10/2019 - 15:13

Ai mare meva,que ens treuran la casa de Queralbs! Amb el Franco això no passava! ¡Quen venga la guardia civil,de frente y con fusil! ¡Arriba España!

#41 rosa, Barcelona, 16/10/2019 - 13:44

Souuns mentides, ja us va el que està passant, vosaltres ho heu fomentat dia rera dia i aquí som. Si hi ha algú infiltrat son els kALE BORROCA que els han vingut ajudar.