Publicitat
Política · 16 d'Agost de 2012. 15:22h.

Tena acusa CiU, ERC i ICV de "voler pactar amb Espanya”

Solidaritat insta els catalans a manifiestarse per la independència durant la Diada

Tena acusa CiU, ERC i ICV de "voler pactar amb Espanya”

López Tena, al Parlament

El portaveu de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) al Parlament, Alfons López Tena, ha fet una crida perquè el poble de Catalunya es manifesti unit aquesta Diada en favor de la independència “i aquesta crida arribi a Catalunya, Espanya i tot el món i que deixi clar que el poble de Catalunya esta fart d'humiliacions, de mentides, de l'opressió espanyola i vol la independència”.

López Tena ha anunciat que SI s'està bolcant perquè aquesta manifestació sigui un èxit i ha recordat a “aquells que volen pactar amb Espanya”, en referència als partits que van donar suport al pacte fiscal al Parlament (CiU, ERC i ICV) que “el dia 11 no és el dia de manifestar-se pel pacte fiscal ja que hi ha convocada una manifestació unitària del poble de Catalunya per demanar la independència”.

López Tena recordat a CiU, ERC i ICV que “tenen altres dies per reivindicar al carrer, de la mateixa manera que han fet al Parlament, el seu propòsit de pactar amb Espanya, però no aquest 11 de setembre”.

El diputat de SI ha dit que “la manifestació d'aquest 11 de setembre promoguda per l'Assemblea Nacional Catalana no és per defensar un projecte de partit com és el pacte fiscal amb Espanya sinó per defensar un projecte de nació, com és la independència" i ha reclamat a Artur Mas, Joana Ortega i Oriol Junqueras que si volen manifestar-se pel pacte fiscal amb Espanya que ho facin però un altre dia.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 Raul, Sabadell, 17/08/2012 - 08:05

Sr. Tena que tb haurem de pagar les sancions que segons voste no pagariem pel prou peatges, aquest cop

#4 Fran, Llinars, 17/08/2012 - 01:01

LOPEZ Tena superstar, que deu tenir entre les cames per sentir-se diferent de la resta?.

#4.2 ATRAMUNTANAT, Cadaqués, 17/08/2012 - 22:09

Potser hi té el que a tu et manca de cervell.

#2 Josep Pages Canaleta Cardedeu, cardedeu, 16/08/2012 - 15:46

Cal una gran Manifestacio a FAVOR DE LA INDEPENDENCIA DE Catalunya i Contra les Retallades Socials del Govern Català i del Espanyol 11 DE SREMBRE CONTRA LA POBRESSA A CATALUNYA Cal fer un canvi de Govewrn i de Politicas JA

#1 -emilio, a, 16/08/2012 - 15:38

El pacto fiscal es una gran mentira. Ciu mete miedo a Madrid con un proceso rupturista para conseguir el pacto fiscal pero la independencia, en realidad, ni la busca ni la desea. Para Ciu el pacto fiscal significa todo lo contrario, debe ser el amarre para encajar para siempre Cataluña en España.

#1.1 -emilio, a, 16/08/2012 - 16:05

Pero si no lo consigue quedará faltal porque no podrá cumplir el proceso independentista con el cual está constantemente amenazando. El mundo catalanista se sentirá engañado y traicionado

#1.4 Pepetet, Lleida, 16/08/2012 - 20:45

Escolta Emilo. Si tots els espanyols opinesin com vos, a Catalunya no li caldría la Independencia.
Et felicito i em va bé veure qu'encara queda algún espanyol amb seny. A veure si t'imiten i Gracies noi.

#1.5 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 17/08/2012 - 00:04

Exactamente igual que las autonomías que iban a ser el bálsamo de fierabrás que acabara con el discurso secesionista y ya vemos todos a donde nos han llevado además de a la ruina financiera... que se quieran ustedes independizar lo entendemos, que nos quieran tomar por imbéciles, no.