Publicitat

"Va muntar una ratera als accessos del Parlament”

Tena culpa Puig

López Tena, en una imatge del setge del Parlament el 15J

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Alfons López Tena, ha retret el conseller d'Interior, Felip Puig, la "mala gestió" en el dispositiu policial del 15J, a les portes del Parlament. Segons el notari, "el conseller Puig va muntar una ratera als accessos del Parlament", i que "els seus amics i coneguts" van ser el únics que van entrar al recinte en helicòpter.

López Tena ha remarcat que "o parlem d'incompetència o parlem de mala fe". "Si hi havia perill, per què va deixar els diputats sense protecció de cap mena i ens va obligar a travessar a peu per mig dels manifestants? Si no hi havia perill, per què va dur-se'n uns quants diputats en helicòpter?", ha indicat després de declarar davant del jutge de l'Audiència Nacional.

"El dispositiu policial hauria d’haver previst protecció per a les persones que havíem d’entrar al recinte del Parc de la Ciutadella, s’hauria d’haver previst un punt de trobada perquè tots entréssim amb seguretat, sobretot tenint en compte que des de feia molts dies es coneixia la convocatòria. L’actuació del conseller d’Interior va ser, en canvi, de tancar totes les portes per accedir al Parc i tancar el trànsit des d’Arc de Triomf fins l’Estació de França, obligant-nos a anar a peu en mig dels manifestants i sense cap mena de protecció", ha assenyalat.

Un dispositiu que segons l'electe de SI “impedia que els diputats poguessin accedir sense perill al Parlament”. També ha retret a Puig que s’hagués donat l’argument que havien entrat amb helicòpter els membres de la Mesa i de la Junta de Portaveus quan “no és veritat” perquè ni ell, ni Albert Rivera, membres de la Junta, van tenir l’opció d’entrar per aquesta via, i en canvi van anar en helicòpter Joaquim Nadal, Joan Puigcercós i Alicia Sánchez-Camacho, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Almogàver , La Sagrera , 15/12/2011 - 09:20

Mireu quina pinta d'intel.lectuals que tenen els qui estant escridaants al López. Hi ha molt indignat fracàs escolar.

#7 victor-lee, barcelona, 15/12/2011 - 07:30

-Com se li nota la ràbia a aquests ex-convergen. No acaba de pair quedar-se sense poltrona al seu ex-partit. Ara resultarà que els 15-M eren una ONG!!!

#5 Jordi, Barcelona, 14/12/2011 - 22:38

Tena, ho sento molt, però demencial. La culpa seria del Conseller perquè els 'indignats' només exercien el legítim dret a l'expressió i la manifestació! I que ho digui un jurista! La manifestació no era legal. No era expressió sinó agressió. I voluntat explícita d'impedir la democràcia.

#4 Jordi, Barcelona, 14/12/2011 - 20:00

Centrar-ho en Puig és impresentable, Tena. El principal culpable de la situació econòmica és el mateix partit al que serveixen aquests salvatges, que per això es mobilitzen quan s'acosten eleccions que els pinten magre. Posar el focus en si el dispositiu era encertat! Això ni un sociata!

#3 Jaume, Barcelona, 14/12/2011 - 19:44

Solidaritat és al Parlament per Laporta. Si no, de què? Doncs bé. Salvant Strubell, tot es redueix a un Tena pel que semblaria que l'enemic és el seu partit de tota la vida i un mindundi que va donar suport fins l'últim moment a Jóse Montilla. Solidaritat és una nova oportunitat frustrada.