Publicitat
Política · 15 de Març de 2011. 17:13h.

Tena demana una comissió d'investigació sobre Ortega

Considera que Mas hauria de cessar la vicepresidenta i que hauria d'anar a presó

Tena demana una comissió d'investigació sobre Ortega

López Tena, abans de la roda de premsa

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Alfons López Tena, ha lamentat que a Catalunya “s’arribi al govern amb uns mèrits que són falsos” i ha afirmat que “els catalans mereixem un govern que no ens enganyi”, en referència al currículum de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega.

El diputat ha manifestat també que “està clar el per què està en el govern dels millors, perquè és la millor falsificadora” i ha recalcat que “no apel·larem la seva honorabilitat perquè ja hauria dimitit, però si la del senyor Artur Mas perquè la cessi”.

López Tena ha avançat que “ens trobem davant un presumpte delicte” per això en base a l’article 403 de la Llei Orgànica 10/1995, de 23 de novembre, del Codi Penal es demanarà una Comissió d’Investigació al Parlament de Catalunya per tal d’esclarir si la vicepresidenta "ha incorregut en un delicte exercint com a psicòloga sense estar en possessió del títol i per esbrinar si ha estat ella qui s’ha atribuït públicament la titulació".

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 esteve, bdn, 17/03/2011 - 13:00

Nois, ja els veig copm els d'ERC. ALs sociates se'ls perdona tots, als convergents ni un. Mireu CV de carme Figueras (exconsellera PSC), Joan saura, Puigcercós (que deia que tenia dues llicenciatures fins fa poc), etc...

#39 txaviees, Barcelona, 16/03/2011 - 18:28

qui menteix? pues els actuals responsables de personal del Dpt. de Justícia a la seva pròpia consellera de Justícia. Bueno, no són els actuals, són els d'abans encara...

#38 sulfuro sulfuro, Barcelona, 16/03/2011 - 14:27

Siendo notario, ergo letrado no creo que pueda hablar de cárcel
Sin embargo Cat no puede tener una Vicepresidenta que mienta y encima use excusas que son un insulto a todos los ciudadanos que no sean border line
O dimite o Mas la destituye o éste, el de "los mejores" también está de más

#37 jose, Barcelona, 16/03/2011 - 10:21

NO hay para tanto. Hay otros temas más importantes en los cuales emplear el tiempo Sr. Tena. Para tener el cargo que tiene no necesita de ese título ni de otros. ¿Ya no nos acordamos de Montilla o Benach?
No confundamos las cosas y t6rabajemos por sacar al país de la crisis.

#36 JIG, Barcelona, 16/03/2011 - 10:10

Lamento el fet i no crec que valguin les disculpes. La senyora Ortega ha mostrat que és capaç de mentir per aconseguir un lloc de poder. No hi ha cap garantia que no continuï fent-ho per mantenir el poder ja aconseguit.

Considero que no queda cap altra remei que la seva dimissió. Remei per la salut