Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2012. 16:16h.

Tena dubta de Vila d'Abadal

"Només utilitza la independència com a esquer per atreure vots cap a CiU i les seves polítiques autonomistes"

Tena dubta de Vila d'Abadal

Tena i Lapeira a Vic

El diputat de Solidaritat, Alfons López Tena, s'ha mostrat sorprès per l'actitud de l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal perquè malgrat que presideix l'Associació Catalana de Municipis per la Independència "al Parlament de Catalunya ha tingut nombroses oportunitats per votar posicionaments favorables a la independència de Catalunya i el dret d'autodeterminació i sempre s'hi ha abstingut o hi ha votat en contra”.

Tena ha recordat que "Vila d'Abadal fins i tot va votar en contra a que el govern donés suport jurídic i econòmic a l'AMI, que ell mateix presideix" i ha manifestat que "Vila d'Abadal només utilitza la independència com a esquer per atreure vots cap a CiU i les seves polítiques autonomistes".

El regidor de SI a Vic, Iban Lapeira, i López Tena han presentat aquest matí en roda de premsa una campanya de recollida de signatures per penjar l'estelada a la façana de la Casa de la Vila de forma permanent i fins que s'aconsegueixi la independència.

La campanya és en suport a la moció que va presentar SI el passat dimecres 1 d'agost durant el ple municipal, que va ser tombada pels vots del grup de l'alcalde Josep Maria Vila d'Abadal (CiU) i de Josep Anglada (Plataforma x Catalunya).

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Ramon Almirall Erliso, bcn, 05/08/2012 - 13:09

Jo dobto d'en Lopez Tena

#8 Joan de Manlleu, Manlleu, 05/08/2012 - 12:30

El Vila de Vic no es de fiar. Es un submarí de Unió. Res a veure amb la Independencia inmediata !

#7 Wifred, Barcelona, 05/08/2012 - 09:47

el Vila abadal el que vol es protagonisme...pregunteu-li en quin idioma parla a casa seva: "en castellà"!!!!

#7.1 Jordi, Barcelona, 05/08/2012 - 11:41

no passa res, sempre que el sàpiga parlar, ho fa per respecta al pals d'els nou vinguts. Ell de tots es sabut té les aspiracions molt altes, tan altes que de segur es fotera un lletot

#6 GENERAL SAVALLS, SFG, 05/08/2012 - 09:40

...en el hipotètic cas de que demà hi haguessin eleccions, a qui votaria ???. CiU, oi ??. Doncs de que serveix l'ANC si els diferents associats voten llurs respectius partits ???. És el peix que es mossega la cua. Insisteixo, mentre l'ANC no es constitueix com a partit, és perdre el temps.

#5 GENERAL SAVALLS, SFG, 05/08/2012 - 09:36

I jo també en dubtaria d'en Vila d'Abadal. Com s'entén que un suposat independentista militi i voti a CiU, encara que formi part de l'ANC. Aquest moviment en el fons és correcte, però a la pràctica no serveix de res si no es constitueix com a partit. Un exemple: El mateix Vila d'Abadal (continua...)