Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2011. 18:16h.

Tena equipara ERC a CiU

El dirigent de Solidaritat afirma que el programa pactat amb Reagrupament és "autonomista"

El diputat de Solidaritat Alfons López Tena ha equiparat la candidatura d'Esquerra-Reagrupament amb la de CiU o ICV. Tena ha afirmat que "hi ha independentistes a les llistes de CiU, d'Esquerra-Reagrupament, d'Iniciativa".

El diputat, però, ha recordat que l'acord assolit només parla d'"independència fiscal, governar les nostres infraestructures, defensar l’Estat del Benestar, defensar l’economia productiva" i "fer del català el punt de trobada i el pont entre tots els catalans i catalanes".

El dirigent de Solidaritat també ha manifestat al respecte que "no vam pactar amb Esquerra perquè és un programa autonomista", en referència a les negociacions per a formar part de la candidatura unitària a les generals.

Tena, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 Fer, Val, 12/10/2011 - 21:03

Tena no sap marcar el tempus polític
En temps d'eleccions s'han de deixar a banda les diferències entre els independentistes o la gent de més compromís amb el país. Per fer més visible el seu vot a tot arreu, com en el gran consens a les consultes pro-independència.

#9 Ferra, Piles, 12/10/2011 - 14:59

Tena és el prohom de la divisió independentista i lel desacord electoral.
El vot independentista o ho amb més compromís amb el país és deu agrupar al voltant de grans formacions o coalicions, per guanyar `més visibilitat a tot arreu.

#8 pepito, barcelona, 12/10/2011 - 14:54

este tio no se llama Tena, se llama López. señores de e-noticies un poquito de etica periodistica,

#8.1 Bill, Val, 12/10/2011 - 15:34

Tant López i Llopis és un cognom que esdevé de del cognom català Llop.

#7 Pau, Mataró, 12/10/2011 - 00:26

Quina gelosia que te el Tena. Jo diria que es creu el rei de l'Univers i allà on no pot manar ell tot és dolent. M'agradaria saber els llocs on ha estat el Tena i que hagin acabat bé sense baralles. Deuen ser poquissims.

#6 Carles, Sant Hilari, 11/10/2011 - 20:22

Els de SI són els únics que tenen clares les coses i van a per la independència. A mi que no m'entabanin amb tonteries del pacte fiscal i que intentin treure profit d'en Bosch. Ja sé que a molta gent els hi colaran, però jo ja sóc gran i ja sé de quin peu calcen aquests esquerrans autonomistes.