Publicitat
Política · 25 d'Abril de 2012. 13:31h.

Tena se sent "com a Star Trek segona generació"

Diu que el Parlament "de fireta" no té instruments per revocar la reforma laboral

Tena se sent "com a Star Trek segona generació"

López Tena, durant la seva intervenció

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Alfons López Tena, ha confessat que debatre sobre el decret de reforma laboral al Parlament el fa sentir "com a Star Trek, segona generació, on tenia aquell aparell que li deien simulador", ja que la cambra catalana no té instruments per revocar.

Segons ha assenyalat López Tena en el debat sobre la interposició d'un recurs d'inconstitucionalitat contra el decret de reforma laboral, "aquí no podem decidir res, perquè això no és més que un Parlament de fireta amb un govern de fireta".

En aquest sentit ha confessat que "em sento com un actor d'Star Trek segona generació, prement un botó al simulador i traslladant-me a una nau espacial diferent", perquè "aquí no es decideix la reforma laboral, únicament podem votar si la portem davant aquesta comissió mixta PP-PSOE que és el Tribunal Constitucional (TC)".

"Veuen vostès aquí els dirigents dels sindicats o els empresaris? Doncs no, perquè saben que aquí no es decideix res important, tot és virtual", ha lamentat. No obstant això, ha defensat la conveniència de recórrer el decret estatal "encara que CiU i PP votaran de nou junts per impedir-ho", perquè "el Consell de Garanties Estatutàries ha considerat per unanimitat que hi ha molts aspectes del text que vulneren drets i competències de la Generalitat".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 26/04/2012 - 00:47

Este López nunca está satisfecho con su personaje, padece un estrés identitario tremendo. Aunque ahora creo que tiene razón, lo de Star Trek no le va, queda mejor cuando está en Matrix.

#3 Meguis, Mollet del Vallès, 26/04/2012 - 00:07

Quan a les properes eleccions no tingueu representació parlamentaria, com diuen la majoria de les enquestes publicades últimament, ja te n'adonaràs tu sol que el vostre partit sí que és de fireta. A qui representeu?. El 2% de la població catalana, aproximadament?. Bufff....quina potència!!!

#2 Ben, Reus, 25/04/2012 - 14:26

No és un palament, és una menjadora perquè els partits hi col·loquin els seus. Els parlaments de debò representen la sobirania nacional. I la sobirania nacional dels catalans està en mans dels espanyols. I així serà mentre ni tinguem un Estat Català. No enganyeu més el poble.

#1 Candide, Cataloniawatch, 25/04/2012 - 13:56

Oh sí, és el borg del Parlament.

#1.1 Gerard, Barna, 26/04/2012 - 03:33

Ostres tu, però si és el propietari del NY Times dels pamflets digitals!