Publicitat
Política · 15 de Desembre de 2011. 22:33h.

Tena treu de polleguera De Gispert

La presidenta del Parlament diu que "procuro fer com si fos invisible"

Tena treu de polleguera De Gispert

De Gispert, durant l'entrevista

La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, ha afirmat que procura que el diputat de Solidaritat Alfons López Tena -que la va titllar de "mamarratxa"- "no em tregui de polleguera". "Procuro fer com si fos invisible", ha afegit durant una entrevista al programa 8 al dia, presentat per Josep Cuní a 8tv.

De Gispert, que aquest divendres farà un any al càrrec, ha reconegut que alguns cops, al principi, "havia de contar fins a 5 per a no respondre com una diputada" sense pensar en que era la presidenta del Parlament. "Ara ja no em passa", ha dit. 

També ha parlat de la polèmica per l'"Espanya ens roba" i ha explicat que la seva intenció no havia estat mai la de "censurar". Preguntada sobre si el Parlament ha perdut prestigi i què és el que es pot fer per recuperar-lo, sobre tot després que alguns diputats -en al·lusió a López Tena- diguin que "és de fireta", ha respost que "els diputats volen mantenir el prestigi".

"Crec que hi ha voluntat pel 99% dels parlamentaris. Els diputats volen mantenir el prestigi i regenerar determinats aspectes que no han funcionat", ha detallat abans de comentar que "crec que passat aquest any que ha estat un any complicat tindrem moments positius per tornar a respirar tots". 

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#20 eloi, Barcelona, 17/12/2011 - 19:25

Trobo que aquesta presidenta no té condicions per liderar un grup: procura no estar atenta als diputats que no li agraden, perd els estreps i a sobre no sap que això està malament pel seu càrrec: ho diu amb la seguretat de la senyora privilegiada a qui sempre li han rigut les gràcies.

#19 pagano, el masnou, 17/12/2011 - 12:00

trovo que a mes d'intentar pasar inadvertida, si no anès encara serìa millor servei.

#18 pep, manresa, 16/12/2011 - 21:23

Ah, i la manera de fer-lo invisible és voler-lo silenciar exercint arbitràriament el càrrec
Per molt greu que ens sàpiga i per molt que s'hi esforcin el Parlament seguirà sent de fireta mentre Catalunya no tingui estat propi, si a sobre tenim una presidenta de fireta ja no cal dir res més

#17 Jaume, Barcelona, 16/12/2011 - 18:39

Aquesta senyora no està a l'alçada del càrrec però si a la del govern que tenim.

#17.1 pep, manresa, 16/12/2011 - 21:16

No, no, la major part del govern de la Generalitat està a un nivell bastant superior al d'aquesta senyora, de fet tampoc no costa gaire

#16 Joan, Barcelona, 16/12/2011 - 14:28

Jo no sé si és més ofensiu el López Tena amb els seus exabruptes o el penós nivell de català de la presidenta, que es nota d'una hora lluny que l'ha començat a utilitzar des que ha tingut un càrrec amb CiU. Aquesta dona és castellanoparlant convençuda, però amb cognom català. Botiflera!

#16.1 Aram, Barcelona, 17/12/2011 - 19:38

El català de Montilla tan bescantat, sembla molt més voluntariós que el de molts convergents amb càrrec: De Gispert, Trias, la C. de Justícia que ni parla. etc. Sort que en Mas els supera de llarg amb pronoms febles i tot, però si no li fallés el contingut del que predica aniriem millor.