Publicitat
Política · 28 de Febrer de 2019. 22:42h.

“Tenen el país trencat”

Mònica Oltra retreu a l’independentisme “donar lliçons de superioritat”

La vicepresidenta de la Comunitat Valenciana, Mònica Oltra, ha retret l’independentisme que “donar lliçons de superioritat quan tenen tot un país enfrontat”. “La societat catalana està trencada i això sempre és un problema. I qui contribueixi a això ho fa d’una manera molt irresponsable”, ha afirmat en una entrevista la televisió valenciana.

Oltra també ha acusat l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, de ser un “prepotent” arran d’una piulada en què convidava a la dirigent valenciana a “acompanyar-me en algun dels meus viatges i passar una setmana amb nosaltres”.

“És tan prepotent, vaig entendre jo. Més que el contingut de la cosa, la manera que ell té de dirigir-se… el mansplaining amb el que els homes li expliquen a les dones les coses com si fossin xiquetes i no tinguessin coneixement”, ha manifestat.

Oltra ha denunciat haver rebut comentaris “masclistes” a twitter després de manifestar a la mateixa xarxa social que Puigdemont es dedica a penjar fotos “dels seus dinerots a Bèlgica”, mentre altres membres del seu govern són a la presó. “Si aquesta és la República que volen construir, no sé si aquella República farà molt per les persones”, ha conclòs la vicepresidenta de la Comunitat Valenciana.

Mònica Oltra
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 Casandra, BARCELONA, 01/03/2019 - 14:57

Si, en Cataluña son años de prepotencia financiada.
Les dieron el dinero para ejercerla.
Si, la república que quieren construir es la del negocio que tienen montado unos pocos, y desde el pujolismo, que ya sabemos cuantos años duro.
No era tan burdo, como lo que vivimos ahora, ni era evidente este "ustedes o nosotros", fratricida.
Y sigue.

#17 Pepe, Alacant, 01/03/2019 - 12:05

Puro teatro. Ideológicamente Mónica Oltra coincide enteramente con Puigdemont, pero consciente del daño electoral que le causaría alinearse con su causa, finge rechazarlo. Oltra es una pancatalanisma de libro, y a pesar de lo que dice, gobierna y actúa en total coherencia con ese ideario.

#16 Barretina a rosca, Black hole, 01/03/2019 - 11:07

Sr. Oltra solo hizo un comentario criticando a Puigdemont y a la derecha nacionalista catalana y recibió todo el odio de la redes sociales de los 'pacíficos" indepes, machismo, racismo, supremacismo, prepotencia, etc .

!Se imagina lo que vivimos en esta "republica" catalana los que no somos nacionalista, ni carlistas, ni indepes!

#15 Chris, Lleida, 01/03/2019 - 10:42

Molt valenta, bravo. S'arrisca a que la fiquin a les llistes negres d'aquests feixistes i totalitaris de l'independentisme.

#14 Demetri, Barcelona, 01/03/2019 - 09:57


Extraordinari intervenció al Parlament:

https://www.dolcacatalunya.com/2019/02/por-fin-alguien-tenia-que-decirle-esto-a-racistorra-en-publico/