Publicitat
Política · 15 d'Abril de 2015. 13:49h.

“Tenen un alcalde que és un triomfador”

Carina Mejías es treu “el barret” davant l’alcalde de Moià i diputat d’ERC, Dionís Guiteras

“Tenen un alcalde que és un triomfador”

Mejías, durant la seva intervenció

La diputada de Ciutadans, Carina Mejías, ha elogiat i felicitat l’alcalde de Moià i diputat d’ERC, Dionís Guiteras, “des de la distància política”. “És un triomfador”, ha assegurat.

Mejías, durant la seva intervenció en el debat al Parlament en el qual s’ha aprovat la creació de la comarca del Moianès, ha admès que “jo no seré la diputada més estimada al Moianès perquè la meva posició és contrària a la creació de noves comarques per pura coherència amb el nostre discurs polític”.

Tot i això, ha afirmat: “però sí els haig de dir una cosa, vostès tenen un alcalde que és un triomfador, és un triomfador, perquè el senyor Guiteras va aparèixer en aquest Parlament amb una moció per demanar una comarca nova que aplegués els seus municipis i per tal de millorar les seves condicions i va sortir amb dues comarques i un municipi. Un triomf”. 

“Un altre triomf és que vostè va entrar en una evident polèmica amb la vicepresidència del Govern, perquè no estaven massa convençuts que fos moment de crear noves comarques i a més a més perquè tenen aparcada una llei de governs locals que està en un calaix”, ha afegit.

“Vostè, tot i que entra en aquesta polèmica, se’n surt, fa la consulta, la guanya i avui tenim una llei de governs locals. Jo em trec el barret i li dic així, ara bé, no li puc donar suport ni puc votar a favor perquè seria incoherent amb la posició del meu partit polític”, ha comentat Mejías.

Dionís Guiteras

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#3 Pablito, Barcelona, 15/04/2015 - 16:53

Carina tu sabes y yo también que de ERC hay que alejarse como de la peste para no contagiarse y cuanto propongan o digan es capcioso y siempre lo utilizaran a su favor desfigurando y alterando lo que sea porque entre otras cosas se creen dioses creadores de Cataluña San Junqueras es un ejemplo y ...

#3.1 cesc, berga, 16/04/2015 - 06:54

Teniu rao...podeu allunyar-vos tant com vulgueu
Passiu be i barca nova

#2 Kropotkin, Vic, 15/04/2015 - 16:38

Albert Rivera y Carina Mejias militaron en el PP y no lo abandonaron por corrupto, si no por poco anticatalán...jua, jua...bueno, os dejo, q sale el Rivera en 13TV hablando contra la corrupción (de la del Cañas, el Nart y otros c's? No hombre, de esa no!)...jua, jua...mejor hundidos

#2.1 jaume I, barcelona, 15/04/2015 - 17:23

estas segur de que a en rivera l'inviten a 13TV?? Una televisio pagada pels bisbes que invita a un home que, encara que no sigui separatista, esta a favor del matrimoni homosexual, l'avortament i la prostitucio??? Maco, si veus la tele almenys mira mes coses que salvame i informa't de les cadenes

#2.2 Jaime Segón , Bna, 15/04/2015 - 18:40

Si Jaime Primer l'inviten, l'inviten, no saps, collons, que antes encarnada que rompida?

#1 Karina, Bna, 15/04/2015 - 16:23

La Monissima sembla ser volia tornar a enterrar les restes del Born, i obrir el museu al gloriòs ejèrcit español.Ahi veureu l'amor que te pel seu poble. Hi ha qui diu que és més franquista que la Collares. Abans era pepera, ara ciudadana, dema?).

#1.1 spanish, Madrid, 11/05/2015 - 12:35

dona el Born es uan cagada sobiranista que ens ha costat 80 milions d´euros...no te cap valor ni historic ni arqueologic potser histeric i a sobre perden una biblioteca provicnial .....catetos a mas no poder