Publicitat
Política · 6 de Gener de 2021. 19:00h.

"Tenim 15 mossos protegint la casa de Puigdemont"

L'excaporal dels Mossos Inma Alcolea: "Ens costa 33.000 euros al mes"

"Tenim 15 mossos protegint la casa de Puigdemont"

L'excaporal expedientada dels Mossos i activista constitucionalista Inma Alcolea ha afirmat que 15 mossos s'encarreguen de la protecció de la casa de Puigdemont i la seva família les 24 hores del dia i ha denunciat que "ens costa 33.000 euros al mes". Alcolea, que ha concedit una entrevista a e-notícies, ha manifestat que ella mateixa ha denunciat aquest fet a la fiscalia de l'Audiència Provincial de Girona i que la causa es troba en mans de la fiscalia del TSJC.

"Vostè sap que tenim 15 mossos en una oficina davant la casa de Puigdemont quan hi ha un informe de l'Advocacia de l'Estat que prohibeix cap cos de seguretat protegeixi a Puigdemont ni a la senyora Puigdemont? Què fem protegint a un fugat de la justícia?" s'ha preguntat la també llicenciada en dret.

L'excaporal del cos ha lamentat que agents del cos hagin de complir ordres "manifestament il·legals" i ha recordat que "Puigdemont no és autoritat, està suspès de les seves funcions per part dels diputats del Parlament, es troba processat per rebel·lió i malversació. Es troba en rebel·lia" ha dit. Alcolea ha xifrat el cost que costa la protecció de Puigdemont i la seva família en 33.000 euros.

"Sap el que costa tenir a quinze mossos tots els dies 24 hores cuidant aquelles quatre parets i a la senyora Marcela Topor i les dues filles? 33.000 euros al mes", diners que "els paguem tots" ha criticat.

"Als quinze mossos els paguem tots. Jo ho he denunciat a fiscalia de l'Audiència Provincial i ara està a la fiscalia del TSJC. Vaig denunciar al senyor Buch, a Joan Andreu Martinez Hernandez, al comissari en cap Josep Milán i a Xavier Domènec, que és el cap de la comissaria de Girona. No podem complir unes ordres manifestament il·legals" ha dit.

Sobre la fugida de Puigdemont, l'excaporal del cos ha apuntat que "no és cap misteri" que "Puigdemont va ser tret del país per tres mossos: una subinspectora, un caporal i el sergent Escolà. Puigdemont va ser tret pel cos de Mossos d'Esquadra" ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#20 luzbell, BARCELONA, 08/01/2021 - 10:34

Que se vallan preparando para que se digan quienes son los que están, no van forzosos y se pida su expulsión, que dinero cuestan y como se saca el dinero de España en sobre o maletín y que hace la Hacienda de Madrid.

#19 Marcial, Santa Coloma, 07/01/2021 - 17:13

Psicosis en Sant Julià de Ramis y Waterloo. No sería mejor pagarle un psiquiatra que 15 policías? más barato seguro

#18 Xavi Peca, Garcia, 07/01/2021 - 16:43

Vols dir que es gaire de fiar aquesta dona de baixa per motius sociològics, amb una obsessió malaltissa per el President Puigdemont?

#17 Agustino, Barcelona, 07/01/2021 - 14:20

Y luego no hay bastantes efectivos para parar la fiesta de fin de año de Llinars del Vallés.

#16 Sergi Sergio, Barcelona, 07/01/2021 - 13:58

Normal, lo que vienen haciendo desde siempre, malversar fondos publicos, en latrocinio y malversacion de dinero publico son autenticos expertos.