Política · 4 de Setembre de 2010. 13:52h.

"Tenim dret a la felicitat"

"I la felicitat del poble català és la independència", afirma Laporta

"Tenim dret a la felicitat"

Laporta, en el moment de votar

El president de Solidaritat Catalana, Joan Laporta, ha manifestat que les primàries del partit han suposat "una festa de la democràcia, la democràcia en estat pur". Laporta ha repetit que "la independència és la solució a aquesta situació d'empobriment en la que ens trobem"

"Tenim dret a la felicitat, i la felicitat del poble català és la seva plenitud nacional", ha repetit, a més d'alertar que "si no som un Estat no podrem fer polítiques que ens ajudin a sortir d'aquesta crisi". "Per acabar amb aquest expoli la declaració unilateral de la independència la propera legislatura és la solució", ha insistit.

Pel que fa a la polèmica sobre la prova de nivell C de català als professors universitaris, ha considerat que "amb la independència tot això estarà solucionat, perquè el català seria oficial arreu", tot i deixar clar també que "la nostra llengua s'ha de protegir".

D'altra banda, Laporta ha manifestat que "cal una regeneració política, els que han governat fins ara ja han demostrat la seva incompetència". "A vegades se'm retreu que no tinc experiència política, però per tenir la experiència que ells tenen prefereixo no tenir-ne, perquè han enfonsat el país en la crisi més gran de la nostra història", ha criticat.

En aquest sentit ha reivindicat que "m'acredita l'experiència d'haver dirigit una altra institució que té 120 milions d'afeccionats". "La classe política actual només han pensat en ells mateixos i de retruc amb els seus interessos", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Ciutadà català, Catalunya Lliure, 07/09/2010 - 01:27

Els diners no tenen ideologia però sí lloc on produir-se i on invertir-se...

#21 Tzatza, BCN, 06/09/2010 - 13:20

Joan Tgna. Sóc catalana i no vull que em robin ni uns ni altres.Els diners no tenen ideologia.
Utilitzen la llengua i el nacionalisme com arma de confrontació. No fa tant, la familia Laporta finançaven la fundación Francisco Franco.

#20 joan, Tgna, 05/09/2010 - 20:07

Els catalans? que us sentiu tan españols nomes ajudeu a que els d'allà ens acabin de colonitzar i fer desapareixer com a nació. Aquí només pagar i mantenir la crisi d'allà: peatges autopistes, medicaments, benzina, ordinadors,... Pagando seras feliz

#19 josep, bcn, espanya, 05/09/2010 - 12:28

Seguint amb la cantinela del noslatres decidim i ara amb això de tenir dret a la felicitat... Ddoncs jo decideixo NO PAGAR MÉS IMPOSTOS, cap problema no? jo ho decideixo i em fa feliç... o això no entra dins dels manaments d'aquest Messies d'en Laporta?

#18 Kropotkin, Vic, 05/09/2010 - 11:13

Pepeta (Constantí): Pues no, ser catalán nazionanista no me produce ningún tipo de interés. Teneis poco futuro. De todas formas, hay tratamientos medicos muy efectivos contra los lavados de cerebro. Deberías mirarlo...