Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2008. 17:50h.

"Tenim un president ferm i exigent"

Joan Ferran recomana a Mas que "escolti a Duran quan li demana sentit comú"

"Tenim un president ferm i exigent"

Joan Ferran

El portaveu adjunt del grup PSC-CpC al Parlament, Joan Ferran, ha considerat aquest dimarts, en relació a la conferència de José Montilla sobre els dos anys de Govern d´Entesa, que s´ha constatat un cop més que “tenim un president ferm i exigent que sap el que vol i no s´arronsa al defensar els interessos del país; un president que exerceix el seu lideratge de forma clara i contundent i diu la paraula oportuna en el moment oportú”.

Per contra, ha afegit Ferran, “mentre el president aposta per liderar la unitat de les forces polítiques davant una possible sentència adversa del TC sobre l´Estatut, Mas planteja fugides endavant i aventures inconcretes, referèndums i eleccions anticipades” .

“Cada vegada que Mas fa una proposta política presenta inestabilitat”, ha explicat el portaveu socialista, que ha aconsellat al líder de CiU que “escolti els seus amics, que escolti Duran quan li demana sentit comú; que faci cas a Miquel Roca quan li diu que no es dediqui a crear cases grans”. “Al final el senyor Mas acabarà venent la roulotte –en referència a la Casa Gran– en una fira del Caravaning” , ha dit Ferran.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Joan, On estic, 26/11/2008 - 16:00

El Sr.President será ferm i exigent, pero no sé encara en qué i com. El Sr,President de l'Autonomia de Règim Comú, serà o és, ferm i exigent com ho son amb ell: "Quien se mueva, no sale en la foto". I valga'm Deu!, d'això en sou els campions!.

#19 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 26/11/2008 - 15:47

Ferran, només el titular ja m'empeny a escriure.Un President ferm?per desgràcia ni tenim President i en Monti que és el que figura, la fermesa i l'exigència són dos qualitats que no ha tingut mai.Ferm i exigent davant què i qui?del PSOE o de Catalunya

#18 jose, BCN, 26/11/2008 - 13:20

Los catalanes no tenemos President de la Generalitat. Lo que tenemos es un periodista fustrado y un encargadillo españolista incompetente e ineficaz para no defender los intereses de los ciudadanos de catalunya. No hace política, solo periodismo barato.

#17 Joan T., Barcelona, 26/11/2008 - 10:29

Joan (Badalona) Les opinions d'en Ferrán, a aquestes altures, no couen sino que foten riure i a més ja cansen. Son com un vinil ratllat: CDC caca, UDC bona gent: CDC caca, UDC bona gent: CDC caca, UDC bona gent: CDC caca, UDC bona gent.....

#16 guifré el pilós, barcelona, 26/11/2008 - 10:14

Sr. Ferran: entri a la web de convergència i miri's el video de la gestió del Sr. Montilla: Això son fets i no paraules...Tranquil, que no li agafarà cap mal per entrar-hi...fins i tot potser se li espabilin les poques neurones que demostra tenir.