Publicitat
Política · 5 de Març de 2010. 10:37h.

"Tens una obsessió amb Unió"

Picabaralla entre Joana Ortega i Salvador Sostres per les crítiques a Duran

El periodista Salvador Sostres i la portaveu d'Unió Joana Ortega han mantingut un enfrontament al programa 'Per a llogar-hi cadires' de Canal Català, que presenta Marta Polo, per les crítiques del columnista d'El Mundo al líder del partit, Josep Antoni Duran i Lleida.

Sostres ha reaccionat així després de l'escepticisme expressat per Ortega sobre l'eventual carrera política de Joan Laporta. "Salvador, no t'excitis", li ha recomanat la dirigent d'Unió. "No m'excito", ha replicat Salvador Sostres.

També ha afirmat que "Duran no és un exemple de treballar en equip" perquè "Unió és un equip en el que el porter és el Duran, el defensor és el Duran, el davanter centre és el Duran, el migcampista és el Duran". "I l'àrbire, el linier i el massatgista", ha insistit. "Tu tens una obsessió amb Unió", ha replicat Joana Ortega.

Moment de la discussió
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 xandri, sant cugat del vallès, 07/03/2010 - 11:10

Sense ética no hi ha política.
Fer us del càrrec per a buscar rédit personal és impresentable
Laporta dimiteix del barça i intenta triunfar, però respectens el projecte blaugrana

#5 Carles, Alacant (la millor terreta del Mon), 05/03/2010 - 15:00

Unió son els primers que miren pels seus interessos i no pel país i sino mireu tots els casos de corrupció i malversació de diners que tenen. Tenen molta por d´en Laporta perquè a diferència d´ells és independentista i saben que té molta tirada.

#4 Martuki, Vila d´Eivissa, 05/03/2010 - 14:57

Aquests d´Unió no son absolutament ningú per anar jutjant a en Laporta quan encara no s´ha demostrat el que pot donar com a polític, per tant que no es posin nerviosos i que s´esperin a que faci el pas i passi un temps per a poder valorar!

#3 santi, tarragona, 05/03/2010 - 13:34

Sr sostres jo l´admiro molt , pero el barça no es important , nomes son uns chavals que donen patades a una pilota i res més ,no fan res pel pais nomes son uns mercenaris , que em diguis que el barça es important es una boxaria .

#2 Gerard, Palafrugell, 05/03/2010 - 12:43

Qui és aquest Sostres?