Publicitat
Política · 12 d'Octubre de 2011. 20:10h.

Tensió al Poble Nou

Un grup d'antifeixistes va rebentar la porta del local del concert neonazi i els Mossos van acordonar la zona

Tensió al Poble Nou

Alguns joves esperen per entrar al concert

Grups antifeixistes i assistents al concert neonazi que ha organitzat Democracia Nacional al Poble Nou de Barcelona s'han enfrontat a les portes del local on es va fa l'acte. Un cop es va fer públic el canvi d'ubicació -en un principi estava previst a Sabadell-, es va convocat una manifestació d'entitats antifeixistes del barri per a mostrar la seva disconformitat amb el concert.

Mitjançant el Twitter, la convocatòria va anar arribant a més gent i minuts després de les 19:00 hores més de 300 persones ja s'havien aplegat al Poble Nou. Agents dels Mossos de paisà i de la Guàrdia Urbana es van apropar fins a la zona però no van poder evitar que alguns antifeixistes arribessin al local.

A més un grup d'una trentena d'antifeixistes, alguns amb la cara tapada, van tirar pedres i ampolles de vidre i van rebentar la porta del bar, però finalment els Mossos els han dispersat i el concert va seguir endavant. Un dels assistents a l'acte organitzat per Democracia Nacional, segons han afirmat diversos testimonis al Twitter, és qui va ser cap de llista de PxC per Cornellà a les darreres municipals, Sergio Serralvo.

El concert de grups neonazis organitzat per Democracia Nacional es va celebrar finalment a Barcelona, al local The Other Place. L'acte etaba previst en un principi a Sabadell, tot i que la decisió de l'Ajuntament de posar en marxa un dispositiu especial per evitar el concert de Cèltica i Brigada 1238 ha obligat els organitzadors a canviar la ubicació.

El president del partit ultradretà Democracia Nacional (DN), Manuel Canduela, va assegurar, durant l'acte organitzat pel seu partit a Montjuïc, que el concert "es celebrarà" perquè "és un acte privat i legal".

"Tindrà lloc a Barcelona, no a Sabadell com ha dit un alcalde amb ànsies de notorietat", ha afegit. Els organitzadors de l'acte no han volgut revelar el local on se celebrarà el concert neonazi per "evitar disturbis amb els separatistes que puguin voler venir a espatllar la festa", segons el mateix Canduela.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#24 PxC, Barcelona, 13/10/2011 - 22:16

Bien por DN. Desde PxC nos solidarizamos con vosotros. Adelante Cataluña por España !!!!. En su día nuestro propio Presi (Anglada) intervino desde la Tribuna en un 12 de Octubre. Animo.

#23 PXC, PXC, 13/10/2011 - 21:15

EN RESUM...FILONAZIS ESPANYOLS CAGATS DE POR DINS D'UN BAR...

#22 bernat, Barcelona, 13/10/2011 - 20:22

Poblenou s'escriu junt: Poblenou!!!

#21 -------, bcn, 13/10/2011 - 12:57

Antifeixistes que en realitat son neofeixistes soviètics, contra un corcert de música !!!. Aquests si que son uns inquisidors que mai han tingut idea del que és una democràcia

#21.1 Josepet, de sant Celoni, 13/10/2011 - 17:25

Ai si, pobrets caps rapadets que tan sols volien cantar unes canconetes al voltant del foc de camp... Escolta anònim, els que no tenen ni idea de democràcia són els que van a fer razzies per atonyinar a homosexuals, estrangers o qui se li foti pel davant, sempre protegits per la policia i la justici

#20 furibund, bcn, 13/10/2011 - 12:51

Fa riure dir-los "neonazis". Pel que tens entés, DN és un partit nacionalista castellanista, no és un partit ni feixiste i molt manco neonazi. Però, de veritat algú d'aquest autoanomenats falsament "antifeixistes", sap el que va esser el nazisme ?.

#20.1 Joan, barcelona, 13/10/2011 - 13:50

francesc, si que sabia que havia sigut falangista però no dubto de que ara no ho sigui, tothom evoluciona i no crec que un que ho sigui surti amb banderes de catalunya i que porti catalunya al nom d'un partit