Política · 26 de Maig de 2010. 19:10h.

Tensió davant el consell polític de la CUP

Pressió dels sectors partidaris de presentar-se a les eleccions al Parlament

Tensió davant el consell polític de la CUP

Imatge de l'assemblea nacional de la CUP de juny de 2009

Durant la celebració del consell polític de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) d'aquest dissabte al Vendrell, es discutirà la posició del grup Crida d'Unitat Popular, que demana suport per presentar-se a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, segons han informat a e-notícies fonts de la CUP.

Alguns dels impulsors d'aquesta iniciativa pertanyen a la CUP, i aquesta és la raó que, tot i la CUP ha decidit no presentar-se a les eleccions, aquests sectors demanen suport per a presentar-se, i la qüestió s'ha inclòs en l'ordre del dia del consell polític d'aquest dissabte.

La CUP manté la decisió presa en l'assemblea nacional que va celebrar el juny de 2009 de no presentar-se a les eleccions catalanes, i el passat 11 de maig va difondre un comunicat on ratifica aquesta posició

En aquest context s'analitzarà la petició de suport de la Crida d'Unitat Popular per a presentar-se a les eleccions al Parlament. Fonts de la CUP han indicat que "de fet, es tracta d'una qüestió que se'ns planteja des de fora, i serà tractada amb aquesta concepció. És a dir, no és un problema intern".

Fonts de la Crida d'Unitat Popular consideren que sí que es tracta d '"un debat intern", i que "és previsible que es produeixin moments tensos" durant la celebració del consell polític. No obstant, fonts de la CUP esperen un desenvolupament "normal" del consell.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 anton, barcelona, 27/05/2010 - 17:19

A veure si CiU ajudará la CUP per fotre a Reagrupament?

#11 hhhh, barna, 27/05/2010 - 16:17

anim cup al parlament si si si cup al parlament en solitari

#10 roger, sabadell, 27/05/2010 - 13:09

No hi ha tensió. La CUP ja va decidir que no es presentàven a les eleccions del parlament.
Les municipals queden massa a prop per fer invents.

#9 Ricard MAS, Rellinars, 27/05/2010 - 11:50

Estem davant d'una nova escissió de l'independentisme revolucionari? 30 anys després continuen igual.

#8 Fran, Llinars, 27/05/2010 - 11:44

Be,aixo rutlla.La gent normal podem estar tranquils d q el pancatalanisme mai fara res veient q la seva prioritat,com sempre,es tenir presencia,poder,carrecs,poltrones i subvencions,cosa q volen tots a l´hora.Ells mateixos es fan l´arakiri,afortunadament.