Publicitat
Política · 8 de Maig de 2019. 16:52h.

Tensió entre ERC i els Comuns

Chakir El Homrani els acusa de “demagògia barata”

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, ha acusat Catalunya en Comú de fer “demagògia barata” al Parlament amb una pregunta sobre la renda garantida de ciutadania. La portaveu adjunta dels Comuns, Marta Ribas, ha denunciat el “desgavell” del Govern en aquesta matèria per convertir-la en “una renda mínima d’inserció amb la quantitat una mica incrementada”.

“Les persones beneficiades per la renda garantida amb prou feines arriben a les que ja es beneficiaven de la renda mínima d’inserció els anys 2016 o 2017”, ha afirmat Ribas. També ha censurat que hagi licitat la gestió de la renda garantida a l’empresa externa Deloitte. “Compleixin la llei concedint la renda garantida a tothom qui en té dret i si els falten mitjans per complir amb la llei posin-los en comptes de donar més negoci als seus amiguets”, ha conclòs.

El Homrani ha replicat a la diputada dels Comuns que “no faré la demagògia barata que fan vostès”. “El que demanaria és un punt de rigor a l’hora de plantejar això”, ha reclamat el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, qui ha subratllat que l’Ajuntament de Barcelona -en mans dels Comuns- també ha comptat amb els serveis de Deloitte per gestionar serveis públics.

“No li diré que els serveis informàtics per a la millora per la gestió de la neteja i la recollida de l’Ajuntament de Barcelona, que tenen un servei similar, que curiosament gestiona la mateixa empresa, no estan destinats i treuen diners per la neteja i la recollida d’escombraries de Barcelona”, ha detallat.

Chakir El Homrani
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 FERRANOT, BARCELONA, 08/05/2019 - 17:44

Tants grans professionals de dret del treball que tenir, i haver de posar aquest indocumentat per cobrir la quota mínima d'immigrants.... PEr que no em crec que tingui cap altra qualitat lluny d'acostar-se al foc que més escalfa (en aquest cas, l'indepe).