Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2021. 13:33h.

Tensions entre indepes

Carme Forcadell lamenta els xiulets als "líders independentistes"

Tensions entre indepes

L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha afirmat que "em van fer mal els xiulets als líders independentistes", en una entrevista a Rac1. "Em va doldre molt que li diguin aquestes paraules tan dures a una persona que s'ho ha jugat tot pel país", ha afegit en referència a Junqueras.

El líder d'ERC ha rebut xiulets i crits durant els actes de la Diada. "Botifler", "traïdor" i fins i tot "fatxa", han estat alguns dels qualificatius dirigits cap a Junqueras pels propis independentistes." A vegades penso amb quina autoritat moral aquestes persones diuen això a una persona que ha estat a la presó", ha dit Forcadell.

L'expresidenta del Parlament s'ha mostrat "esceptica" amb la taula de diàleg. "Tinc molta curiositat per saber quina és l'oferta que ens farà el govern espanyol. Això sí, més que un taula de diàleg hauria de ser una taula de negociació; sense negociació no hi ha resolució de conflicte", ha manifestat.

Sobre l'ampliació de l'aeroport del Prat, Forcadell, ha afirmat que "el que tinc clar és que no tenien ganes de fer aquesta inversió. És l'únic que pot justificar tot el que passat. Si no, res no s'explica."

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 bejota, bcn, 13/09/2021 - 17:25

DICEN DICEN... LO QUE CUENTA EN QUE EN 2019 HUBO CUANTRO ELECCIONES EN CATALUÑA Y, EL SEPARATISMO PERDIOÓ MÁS DE 300 MIL VOTOS. EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 2021 TRAS CUATRO AÑOS DESDE EL 2017 CON POLITICOS EN LA CÁRCEL O HUIDOS , EL SEPARATISMO PERDIÓ CASI 700 MIL VOTOS Y SÓLO FUE A VOTAR EL 53% Y NO EL" 80% VOLEMVOTAR"

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 12/09/2021 - 22:13

Apuesto por el yayo. Sus lapos son más letales.

#3 Ojotuerto, Calafell.TAB, 12/09/2021 - 15:43

ENTRE ELLOS !!!!! OEEEEE ENTRE ELLOSSSS!!!! OOOOOAAAAAA.... ENTRE ELLOSSS. !!!!!
OOOOEEEEEE. ENTRE ELLLLOOOOSSSSS. OOOOEEEEE OOOOAAAAAAA

#2 La Carbo Cated, El Prat de Llobregat, 12/09/2021 - 14:44

Yo les veo haciendo manitas...
Que me es lo mismo...
Pero aún no descartada dicha vía de contagio...

#1 A.Bcn, Barcelona, 12/09/2021 - 14:10

Menos llorar. Los más exaltados de vuestro rebaño hacen lo que les habéis enseñado desde ANC, Omnium y medios de propaganda del régimen. Lo más triste de todo el desastre que habéis organizado tú y tus patrocinadores es que ni siquiera va de independencia, sino de control de las instituciones.