Publicitat
Política · 10 de Gener de 2014. 11:11h.

Tercer atac a la seu de Ciutadans en cinc mesos

Llancen pintura vermella contra els vidres

Tercer atac a la seu de Ciutadans en cinc mesos

Pintura vermella als vidres de la seu de C's

Ciutadans (C’s) ha denunciat als Mossos d'Esquadra l'"atac vandàlic" -el tercer en cinc mesos- que ha sofert aquesta matinada la seu del partit a Barcelona, en què uns desconeguts han llançat pintura vermella contra els vidres. 

El Secretari General i portaveu del partit, Matías Alonso, ha assegurat que aquest és un “nou intent de coacció que, com els anteriors i els que puguin succeir en el futur, resulta totalment inútil” i ha afirmat que “malgrat aquests atacs, C’s seguirà compromès en la defensa de la llibertat, la igualtat, la solidaritat, la unió i la convivència davant dels qui pretenen trencar-la des de qualsevol àmbit”.

“Els intolerants totalitaris que ataquen la seu perden el temps” ha manifestat el portaveu de C’s i ha denunciat que es tracta del “tercer atac en cinc mesos a la seu de Barcelona –el primer va ser el juliol del 2013-”. 

A més, ha garantit que “C’s no abdicarà de les seves conviccions democràtiques” i que “no es deixarà acoquinar pels qui pretenen forçar la ruptura de Catalunya amb el conjunt d'Espanya”.

Publicitat
Publicitat

75 Comentaris

Publicitat
#39 Miquel, Mollet del V., 12/01/2014 - 02:01

Qualsevol atac a un partit polític, sigui del color que sigui, s'ha de comdemnar. Fa uns dies van atacar una seu de les CUP, ahir de Ciutadans. S'ha de detenir i posar a disposició judicial a la gent que es dedica a atacar les seus de partits polítics democràticamen elegits.

#38 narcisa, ganes de malgastar tinta (i pintura), 11/01/2014 - 19:58

no fotis que són taaaan reinCiudents, jajjs.

#37 MFX, Girona, 11/01/2014 - 19:26

D'aquests demagogs de Ciutadans no m'extranyaria gens que aquests actes se'ls fessin ells mateixos. Al capdavall amenaçaven de convertir Catalunya en l'Ulster i ara es queixen que l'altre s'hi torna i fa pupa. No saben què fer per poder dir que Catalunya es divideix.

#35 DaniD, Tabarnia, 10/01/2014 - 21:52

Bastant d'acord amb el criteri d'e-notícies de no qualificar els atacants contra C's d'ultres ni perillosos terroristes, com sí són els de Falange, Fuerza Nueva i tots aquests salvatges.Més aviat són demòcrates moderats un pèl idealistes i revolucionaris si de cas.Ja reben fons com a bons patriotes?

#33 Carles Ortí, Barcelona, 10/01/2014 - 20:01

C's representa una part molt important de Catalunya i segons les enquestes en les properes eleccions com a poc doblarà la seva representació. Cada atac a Ciutadans és un atac a la convivència i una infàmia sobre milers de ciutadans que democràticament han escollit aquest partit.

#33.1 Enok, Helsinki, 10/01/2014 - 20:46

Correcte. Però t'oblides d'incloure els atacs a les seus de CiU, ERC i la CUP, sectari. Demaneu vigilància a la Llanos de Luna, quan no estigui condecorant la división azul o de festa amb els ultres d'alerta digital. Prou rendibilitzar el tema. Acabem-lo de soca-rel. No hi estàs d'acord?

#33.2 Xipolleig, Barcelona, 10/01/2014 - 21:39

Suposo Carles que qualsevol atac a les CUP, ERC,Solidaritat o CIU, per citar uns exemples, també seran un atac a la convivència i una infàmia sobre milers de ciutadans que democràticament han escollit aquests partits, oi ?.

#33.3 Carles Ortí, Barcelona, 10/01/2014 - 21:46

El que he dit per denunciar els atacs que ha patit Ciutadans el repeteixo fil per randa per denuncar els atacs que han patit CIU, ERC, CUP, PSC i PP. Cal acabar amb tots els atacs que lesionen la democràcia.

#33.4 simeo, barcelona, 11/01/2014 - 00:31

Hitler va fer cremar pels seus el Reichstag per així tenir l'excusa de proclamar la terrible dictadura nazi a Alemanya. Hi ha coses que ens ensenya la història i algunes fan pudor de socarrim. M'agradaria saber qui va comprar la pintura...