Publicitat
Política · 1 d'Abril de 2013. 13:02h.

Tercer atac d'ERC a Duran en tres dies

Bosch creu que el número dos de CiU no té una "forma saludable de dirigir-se a la gent"

Tercer atac d'ERC a Duran en tres dies

Alfred Bosch

El portaveu d'ERC en el Congrés, Alfred Bosch, en declaracions a Efe, ha lamentat que "el que no pot ser és que Duran i Lleida llanci interrogants sobre el procés d'autodeterminació, i després hagi de sortir el president de Catalunya a refer les seves paraules, o a tancar els interrogants que ha obert. Aquesta no és una forma saludable de dirigir-se a la gent".

"A mi el que m'agradaria saber és què vol Duran, perquè encara no ho sé, vol interferir en el procés? El vol frenar? El vol allargar? O bé per contra vol ajudar?, perquè depenent del que vulgui podrem pronunciar-nos els altres", ha afegit.

"Ara mateix desitjaria que Duran em digués si vol o no que la consulta es faci com més aviat millor, i si demano que sigui clar no és tant per nosaltres com per la gent", ha explicat. Segons Bosch, el líder d'Unió (UDC) i portaveu de CiU al Congrés "hauria de tenir present que la gent després ha de decidir si el torna a votar o no, i la que l'ha votat té tot el dret del món a saber què pensa i què vol".

"Ens agradaria saber si li sembla bé la pregunta directa que proposem nosaltres per a la consulta, i si li sembla normal anar obrint dubtes i interrogants cada setmana; potser el que desitja és precisament això, generar dubtes, per això seria interessant que s'expliqui", ha insistit Alfred Bosch.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#18 Javier, Barna, 03/04/2013 - 09:50

Una foto muy apropiada... Sr Alfred, lo del cannabis pensaba que era en broma. Como lo pille Gallardon!

#17 BEJOTA, BCN, 02/04/2013 - 13:19

Cataluña independiente tendrá que pedir su adhesión a la UE
El ex presidente del Parlamento Europeo Pat Cox deja claro a los separatistas catalanes las normas actuales del juego. Necesita el apoyo de todos los Estados.


#16 BEJOTA, bcn, 02/04/2013 - 13:06

ERC:BV Vidro retira su propuesta de ampliar capital en La Seda.
Les inversions ,o s'en va o no venen...

#15 Sansito, Lima, 02/04/2013 - 11:04

Si es fa el referendum com s'ho muntaran els de convergència i Unió. Quin vot demanaran ? Uns el SI i els altres el NO. I si en comptes del referendum es convoquen eleccions plebiscitàries hi haurà separació entre les dues formacions de la coalició ?
Mare meva....

#14 Jordi de Sants, Bcn, 01/04/2013 - 23:57

És fantàstic! Bravo Alfred, anem bé, els unionistes segueixen sense donar arguments i el Duran s'està retratant per inacció. En Mas no vol quedar com un traidor, així que la Consulta es farà de totes totes que és el que interessa a la fi. Anem bé malgrat tot