Publicitat
Política · 31 de Gener de 2020. 14:48h.

Tercer eurodiputat indepe

El Parlament Europeu reconeix Ponsatí

Tercer eurodiputat indepe

El Parlament Europeu reconeix Clara Ponsatí com a eurodiputada a partir d'aquest dissabte, quan es consuma la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. L'exconsellera ho serà juntament amb els quatre eurodiputats espanyols que entren a l'Eurocambra per la marxa dels britànics.

El president de l'Europarlament, en aplicació de la doctrina Junqueras del Tribunal de Luxemburg, li reconeix la condició d'eurodiputada. La seva entrada s'oficialitzarà en l'inici del ple a Estrasburg del 10 de febrer. De moment, a través de les xarxes socials, Ponsatí s'ha limitat a dir que “se’m gira feina”.

Tot plegat, malgrat que la Junta Electoral Central havia declarat vacant el seu escó a Brussel·les perquè no ha anat presencialment a la seu de la JEC a Madrid per acatar la Constitució.

La JEC va proclamar electa Ponsatí en un acord de dijous 23 de gener. Ponsatí, que viu a Escòcia, no va acudir ni dimecres ni la setmana passada a la seu de la Junta. I aquest dijous, la JEC va declarar vacant el seu escó.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Polític=fiasco, Figueres, 02/02/2020 - 14:34

Vinga a viure de la mamella dels recursos públics, siguin d'aquí o d'allà

#5 Marti, Barcelona, 31/01/2020 - 17:09

Aquesta fugitiva ara ja no li caldrà demanar diners als inocents del ramat, com va fer fa uns mesos, per pagar el seu advocat. Ara cobrant 24,000 EUR https://www.dolcacatalunya.com/2019/12/patetico-video-de-la-exconsejera-fugada-clara-ponsati-mendigando-dinero-para-su-proceso-judicial-en-escocia/

#4 Leonidas , Santa Coloma , 31/01/2020 - 16:37

Vaya por una vez se cumple la ley por parte de esta indepe. Y la JEC como siempre prevaricando.

#3 El Sifoner, Castelló, 31/01/2020 - 16:14

(.La ex consellera lo será junto con los cuatro eurodiputados españoles..) Aunque este en el RU, tiene nacionalidad española, entrara en la cámara europea, como representante de España. Así es que mejor seria el titular "La ex consellera lo será junto a los otros cuatro eurodiputados por España"

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 31/01/2020 - 15:24

Recordeu on han acabat aparcats El Polvorilla i el seu camalic al Parlament Europeu: al costat de Amanecer Dorado, les ultradretes nacionalistes poloneses, austriaques i hungareses, els neonazis del NPD alemany i la Lega Nord del Salvini. Lo millor de cada casa.

Ni com a cal sogre amb l´escoria de Europa