Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2010. 19:09h.

Tercera candidatura sobiranista

La Conferència del Sobiranisme també es presentarà a les eleccions

Els partits i entitats de la Conferència Nacional del Sobiranisme han anunciat la seva voluntat d’acord d’una candidatura unitària per a la independència de cara a les properes eleccions. Ara per ara, és la tercera candidatura sobiranista -després de Reagrupament i Solidaritat Catalana-, tot i que els seus promotors han fet una crida a la unitat.

La Conferència Nacional del Sobiranisme (CNS) està integrada per diversos partits i associacions independentistes: Acte de Sobirania, Bloc Sobiranista Català, CADCI, Cercle Sobiranista Terres de Ponent, Cercle Català de Negocis, Col·lectiu 1714, CUP Arenys de Munt, Crida per la Terra, Deu mil.cat, Els Verds-Alternativa Verda, Estat Català, Força Catalunya, Gent de la Terra, Institut IPEC, Partit Republicà de Catalunya, Plataforma pel Dret a Decidir, Suma Independència i Unitat Nacional Catalana.

La iniciativa de candidatura unitària va sorgir arran del Manifest del 12 d’abril impulsat per Moisès Broggi, Heribert Barrera, Oriol Domènech, Joan Blanch, Agustí Bassols i Antoni M. Badia i Margarit. Un centenar de persones destacades de la societat i la cultura catalanes van signar aquest manifest.

Una imatge de la presentació de la candidatura de la Conferència Nacional del Sobiranisme
Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 Papitu, Papussia, 29/07/2010 - 22:19

Al de Palma, doncs crec que no està considerada ja sobiranista, l'ERC, es un partit amb interessos al règim autonomic actual.

#35 manel, Badalona, 29/07/2010 - 16:12

Hombre Kropotkin, tu per aquí! feia temps que no et llegia! Potser és que t'havien ingressat?
Què et sembla la decisió del Parlament democràtic català d'ahir?Això si vols t'ho tradueixo: "a joderse".

#34 Josep Joan, Palma, 29/07/2010 - 12:24

Ja em perdonareu, però sovint des de Mallorca algunes coses no s'entenen. Tercera? candidatura sobiranista. I a la que presenta Esquerra Republican, què li deis... Voldria entenguessiu que aquí no hem tingut Tripartit i se'ns escapen algunes crítiques.

#33 Unitat Nacional Catalana, Barcelona, 29/07/2010 - 11:08

Unitat Nacional Catalana no participa en la formació d?una nova Candidatura Independentista al Parlament de Catalunya.

#32 delight, Catalunya, 29/07/2010 - 10:19

SUNNY, l'equip actual de en Laporta porta 1 any i mig treballant per la independència i tenen moltes cosetes ja preparades pel dia D, no s'ha presentat fins que no ho ha tingut tot clar, i tot lligat per la INDP.
Poc a poc veuras q es un grup treballa