Publicitat
Política · 24 d'Agost de 2010. 12:23h.

Tercera fuga de CDC a Solidaritat

Carles Pagès lamenta "profundament" que CDC "desaprofiti l'oportunitat" de liderar la independència

Tercera fuga de CDC a Solidaritat

Artur Mas i Joan Laporta, en una imatge d'arxiu

El fins ara Conseller Nacional de Convergència Democràtica de Catalunya, Carles Pagès i Fortis, ha seguit els passos d'Alfons López Tena i la Laia Escarrà i s'ha incorporat a Solidaritat Catalana per la Independència.

Pagès, en una carta adreçada al secretari general adjunt de CDC, Felip Puig; ha manifestat que "el motiu, és que fins ara, encara tenia esperances que CDC representés el sentiment independentista de la majoria del poble català, com així ho va deixar palès a la manifestació del dia 10 de juliol. (He estat molt feliç de compartir anys de feina i il·lusions amb vosaltres, i us agraeixo la feina feta)".

En aquest sentit, ha expressat que "lamento profundament, que el, fins ara, el meu partit, desaprofiti una oportunitat única de col·locar-se al capdavant del sentiment de independència. És per això que, sense ressentiments, tot esperant que repenseu en la vostra por a fer un pas al front, que em veig amb la obligació moral, per tal de ser coherent amb els meus ideals i la meva trajectòria política, a demanar-vos la baixa".

Carles Pagès era militant de CDC des de 1994, i també membre de l'Executiu de l’Agrupació de la Dreta de l'Eixample i de la Taula Nacional per la Immigració.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 je, je, bcn, 26/08/2010 - 04:25

quina cosa més estranya que ara que CIU va a guanyar les eleccions els seus es converteixin en trànsfugues!!!! i el més llampant és que el trànsfuga sigui del CDC.

#17 Sergi Alzuria, Barcelona, 25/08/2010 - 08:41

Més de 50.000 militants i pleguen 3. Vigileu que la gent marxa de Convergència!!

#16 Rcat en combat, Escaldes-Engordany, 25/08/2010 - 00:44

TOTS ELS COORDINADORS, comarcals, de districte, de les vegueries exteriors, han fet un manifest de suport a la Junta Nacional i al President en Joan Carretero. Per què serà que aixó no es noticia? TOTS, i quan es diu TOTS es TOTS.

#15 Cuquet de neu, Aguascalientes d'Anoia, 24/08/2010 - 20:39

El darrer sobiranista no catamanyanes de CIU que tanqui laporta al sortir.

#14 Olga, Barcelona, 24/08/2010 - 19:03

No pot acabar bé, continuo pensant que són masses galls per un sol galliner.