Publicitat
Política · 16 d'Octubre de 2019. 11:36h.

Terribas, acollonida

Després d'haver cridat a la desobediència "fins a les últimes conseqüències" ara diu que "la violència porta més violència"

La periodista de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, ha posat el crit al cel davant els episodis violents viscuts al centre de Barcelona, malgrat que dies enrere des dels micròfons de la ràdio pública va cridar a la desobediència "fins a les últimes conseqüències".

Avui, però, Terribas ha lamentat els fets d'ahir a la nit i ha recordat que "avui fa dos anys que Jordi Sánchez i Jordi Cuixart van entrar a la presó". "I de què hem de parlar? de contenidors encesos i de fogueres al Passeig de Gràcia? de persones ferides? de càrregues policials? de possibles persones infiltrades per generar els aldarulls? d'una atmosfera de fum a la capital catalana?", s'ha preguntat.

"Així hem de continuar vivint la protesta legítima als carrers contra la sentència del Tribunal Suprem? De debò que hi ha minories del moviment independentista que intenten convertir el país en una versió del segle XXI de 'Barcelona, rosa de foc' i pensen que això solucionarà res?", ha afegit.

La periodista ha remarcat que "la violència porta més violència, policial, judicial, política. Així no es lluita pels drets fonamentals que es consideren vulnerats". "No us volem explicar més el que us explicarem ara", ha assenyalat, per tot seguit recordar els ferits i detinguts.

"Els Mossos d'Esquadra que ens expliquin el per què de les càrregues policials en què hagin comès un excés en la repressió d'aquesta violència", ha demanat, per tot seguit recordar que "els CDR han dit en un comunicat que la única violència és la de la policia. I ens preguntem, segur?".

"En qualsevol cas, és aquesta la manera com es trobarà una solució política a aquest conflicte? és aquesta la manera com la repressió política, judicial i policial s'acabarà? és aquesta la manera com el moviment independentista trobarà una taula de diàleg? no servirà de res esbroncar els violents si la política no dóna resposta", ha indicat.

"Si això no passa correm el risc que el carrer reflecteixi la desesperació, la frustració i comportaments irracionals i indesitjables. Els responsables polítics a banda i banda tenen deures. Que els facin, que els expliquin i que ho aturin. PErquè els actes de reivindicació quedaran tapats per la violència. Perquè qualsevol Marxa per la Llibertat quedaran tapades davant la imatge d'un contenidor en flames al Passeig de Gràcia", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#48 Marc, Barcelona, 17/10/2019 - 02:37

Posibles infiltrados para generar violencia...dice la miserable, espero que lo pagues...tú, toni soler, la rahola, todos los de TV3, los de rac1...espero de verdad que lo pagueis, el daño moral y económico que habéis causado y que notaremos en el futuro es tremendo banda de malnacidos.

#47 Que, et mola el que estem visquen aquesta nit? , Bcn, 16/10/2019 - 23:17

Quina vergonya, tia, per favor!

#46 Oskariki B. F., El Prat de Llobregat, 16/10/2019 - 22:30

Siguiendo el titular yo estoy hasta la femina del pollo.
Y no imaginaba a la Terri con un buen ***ón en ninguna tesitura de uso y propiedad.

#45 Sergi Sergio, Barcelona, 16/10/2019 - 18:36

Todo lo que diga esta miserable y le contesto; A la mierda, vete a la mierda.

#44 Nitato, Navarcles, 16/10/2019 - 18:34

Terribas, el dia que et quedis sense feina serem més els que aplaudirem que els que plorarem, el què passa, ror i que som més, és que som molt més pacífics que vosaltres.