Publicitat
Política · 23 de Juny de 2015. 08:38h.

Terribas alerta sobre el perill de portar el país "a un atzucac"

Mas replica que "si no sumem, no serà perquè no s’hagi intentat"

La periodista Mònica Terribas va demanar al president de la Generalitat, Artur Mas, sobre la “frustració” i “l’atzucac” que es pot produir si el 27-S no guanya el bloc sobiranista. “Si no sumem, no serà perquè no s’hagi intentat”, ha dit Mas.

Durant l’entrevista a TV3, ha exposat que “si la gent decideix que no, jo no em sentiré un perdedor. Prefereixo guanyar, però per mi perdre és no fer-ho i fer-ho ja és guanyar”.

El president ha exposat que “sento el mateix respecte per una persona que voti sí-sí, sí-no o no. Tota la gent d’aquest país té la mateixa consideració”. “Jo -ha dit- vull ser sobretot el president que porti aquest país a prendre la decisió sobre si aquest país ha de ser un país sobirà o no com Àustria o Dinamarca”.

També ha assenyalat que “si guanyem, se’ns obre un altre horitzó i aleshores hem de saber que haurem de portar les coses d’una manera que ens permeti complir amb l’objectiu final”.

Finalment, ha indicat que això s’ha de fer “d’una manera serena, tranquil·la, pacífica, cívica, democràtica i amb ganes d’entendre’ns amb tothom començant sense perjudicar la resta d’Espanya”.

Terribas, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#33 JG, Barcelona, 24/06/2015 - 03:13

Veo muchos comentarios contra Mas por la corrupción que ha habido en Catalunya durante la democracia. Sin embargo, no me explico cómo se puede justificar que la permanencia a España permitirá mejorar la situación. Fraga, Guerra, Gonzalez y los de después: misma moneda. El problema es España.

#32 Pepet, Sabadell, 23/06/2015 - 13:45

Si, President, encara que no ho tinguis clar, tu endavant i a veure si la sort t'acompanya; ja va dir la Terribas que et veia tranquil, cosa molt perillosa i digna d'anàlisi; no es pot estar tranquil quan tens quasi a tothom en contra i les perspectives electoral sota mínims. On ens vols portar?

#32.1 Home, una mica de "seriedad", bcn, 24/06/2015 - 23:24

Això que el president té "quasi a tothom en contra" és molt dir. Jo el que veig és que molta gent diu que el votarà tot i que mai no l´havia votat. Fins i tot "El Periódico" el dóna vencedor!!

#31 BEJOTA, bcn, 23/06/2015 - 13:08


La frase

"Detrás de la propuesta [de lista única de Mas] hay también un propósito de salvación de un partido en declive electoral y políticamente arruinado, sobre todo por la corrupción de la familia del presidente fundador"

Lluís Bassets

#31.1 Ppet, Barcelona, 23/06/2015 - 13:15

Sí, senyo. Es podrà dir més alt però no més clar.

#30 Toni, Bcn, 23/06/2015 - 13:00

Que tonterías dice esta tía ! Atzucac! Valla masajista está hecha!

#29 Manolo, Barcelona, 23/06/2015 - 12:49

Habla la pitonisa bien pagada en nombre de los dioses