Publicitat
Política · 14 de Gener de 2016. 22:37h.

Terribas: “Amb un 48% es pot declarar la independència?”

Puigdemont diu que hi ha "majoria" per iniciar el procés

Terribas: “Amb un 48% es pot declarar la independència?”

Mónica Terribas

La periodista Mónica Terribas li ha preguntat durant la primera entrevista al president de la Generalitat si “amb un 48% es por declarar la independència”. Carles Puigdemont ha respost dient que el fet de que hi ha una "majoria" per iniciar el procés. "Que hagi un 48% de vots no treu que hi ha una majoria absolutíssima al Parlament per iniciar aquest procés”, ha reblat.

 

Puigdemont ha assegurat que “Si s'hagués tractat d'un referèndum com a Escòcia, ara podríem dir que som només un 48%” i ha afegit que “no ens va quedar més remei que el d'unes eleccions plebiscitàries. A les eleccions escullen diputats, els resultats són els que són".

 

El nou president de la Generalitat s'ha mostrat convençut que “quan se sotmeti la Constitució al referèndum, hi haurà molta gent que ara més a prop del no que votarà sí al veure aquest projecte”. “És aixó al que ens referim quan parlem d'ampliar la base independentista”, ha afegit.

 

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#25 Prudenci, Sabadell, 15/01/2016 - 21:59

Qué ràpit ha après això de fer de trilero.

#24 Jugada doble poner al esteladismo los pies, en tierra y además negociar tercera vía, 15/01/2016 - 21:44

Están virando cinicamente para conseguir lo de siempre, la tercera vía. Da la sensación que han llamado a cambio de criterio y Terribas así de esta manera intenta ganar algo de credibilidad(ya muy mermada despues de su ridículo en TV3 en el debate) y de paso con esa jugada salen ganando los dos.

#23 Majoria escuada, Bcn, 15/01/2016 - 14:48

Tot cristu sap què és una majoria. No vingueu amb majoríes per sota del 50 per cent, aixó no és cap majoría, és un nyap. Parlant d'iniciar, el que iniciareu serà un augment de les despeses i poca cosa més.

#22 Pepet, Sabadell, 15/01/2016 - 13:49

Carai Terribas, això si que és una bona pregunta! És bo que els independentistes també reconeguin que varen perdre el plebiscit i es desintoxiquin del pensament únic.

#21 zenaida, Barcelona, 15/01/2016 - 09:41

Alguien puede creerse a estos tipos y tipas?
No eran mayoría?
Desde luego si yo fuera...Presidente del Gobierno propondia un Referéndum legal...independientemente del resultado...daría a los catalanes q NO están de acuerdo con irse la oportunidad de instalarse en otro sitio...y q marchen!!!