Publicitat
Política · 24 de Setembre de 2017. 20:20h.

Terribas cridava a delatar els cotxes de la Guàrdia Civil

Un capità alerta dels perills que suposa fer aquestes crides en alerta 4 antiterrorista

Mònica Terribas, presentadora de "El Matí de Catalunya Ràdio", va demanar als oients que informessin dels moviments dels vehicles policials per fer-ne difusió, en el marc de l'operatiu policial del 20-S per aturar el referèndum. "Estem compartint la informació dels oients que ens donen del moviment de furgonetes de la Guàrdia Civil" va afirmar Terribas, que va aprofitar per difondre les ubicacions dels agents de la benemèrita a través de l'emissora. "Les últimes informacions que ens esteu donant: a Igualada tres tots terrenys i una furgoneta de la Guàrdia Civil direcció Barcelona, a l'AP2, a Lleida, quinze vehicles de la Guàrdia Civil a tot gas en direcció a Barcelona, a la zona franca, entrant a Barcelona vuit tot terrenys i tres furgonetes de la Guàrdia Civil i també Guàrdia Civil a tots els peatges".

El capità de la Guàrdia Civil, Javier Montes, representant de la "Unión de Oficiales de la Guardia Civil" va advertir del perill que suposa fer aquest tipus de crida i difusió d'aquesta informació, a causa del nivell d'alerta antiterrorista en què ens trobem. Així mateix, va denunciar que "des de Catalunya Ràdio s'informi dels moviments de les diferents unitats de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional" i va demanar que "no aporteu informació sobre el moviment i desplaçament de les diferents unitats de policia", ja que "ens trobem en alerta de nivell 4 i no podem posar en risc la seguretat de centenars de persones".

Publicitat
Publicitat

108 Comentaris

Publicitat
#56 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 24/09/2019 - 11:27

Algùn pijo de bona familia , puede estar detingut. Es el riesgo de lanzar carn de canyò, que lances algùn solomillo

#55 Arseni, Barcelona , 26/09/2017 - 00:13

Con la cantidad de policías y guardia civil en Catalunya lo que ha quedado desprotegido es Espanya.
Todos los malos lo saben.
Adéu siau

#54 Vador, Barcelona, 25/09/2017 - 17:11

A veura si fan cas

#53 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 25/09/2017 - 13:20

Alfred-Maurice de Zayas, expert independent de l’ONU per a la promoció de la democràcia i un ordre internacional ha demanat al president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, que intervingui com a mediador en el conflicte entre Catalunya i Espanya, per tal de ‘garantir el respecte de tots els drets humans i la llei europea a Catalunya’

#52 Vador, Barcelona, 25/09/2017 - 13:17

Pues aqui no paran de insultar ejemplo "golfa" y el canal lo publica. Espero que tambien publiquen el mio por decir "facha", pero si es verdad mo es ningun insulto, pero si es mentira si que lo es, porque esta gran profesional no es "golfa".