Publicitat
Política · 19 de Juny de 2018. 21:32h.

Terribas prega pels presos

Presenta la pregària pels polítics encarcerats

Terribas prega pels presos

Un miler de persones ha participat aquest dimarts en la pregària interreligiosa que s’ha celebrat a l’església de Santa Mara del Pi de Barcelona per “denunciar l’empresonament dels dirigents polítics i socials catalans i la vulneració dels seus drets i els de les seves famílies”.

En la pregària, que han participat persones de creença catòlica, protestant, ortodoxa, musulmana, jueva, budista i sikh, s’ha reclamat “una resolució del conflicte polític d’una forma digna i no violenta”. L’acte ha estat presentat per la periodista Mònica Terribas, qui ha explicat que “serà una estona de recolliment silenciós, un espai i un temps compartit entre les diverses tradicions religiós que convivim a Catalunya”.

Terribas ha assegurat que “amb aquesta pregària conjunta desitgem transmetre l’esperança que la cooperació i la solidaritat són possibles. Són possibles quan estan basades en la veritat, la justícia, la llibertat, la misericòrdia i la compassió”. L’acte ha comptat amb el suport de l’Associació Catalana pels Drets Civils, que agrupa les famílies dels polítics empresonats i dels que estan fora de Catalunya.

600-2.jpg

Els organitzadors han explicat en un comunicat que “en un ambient de silenci, recolliment i pregària, cadascú aportarà la seva vivència espiritual per ajudar-nos a viure aquest moment i per donar suport a les famílies que més ho pateixen”. 

Algunes dels familiars del polítics empresonats o fugits han estat presents en la pregària, així com el president de la Generalitat, Quim Torra, el del Parlament, Roger Torrent, la consellera de Justícia, Ester Capella, i l’exdiputat de la CUP, David Fernández. L’acte ha finalitzat amb una versió per a ensemble del Cant dels Ocells i crits de “llibertat”.

41154-torra3.jpg78427-3.jpg

Publicitat
Publicitat

67 Comentaris

Publicitat
#54 Albert, BCN, 20/06/2018 - 20:25

La Terribas se parece cada dia mas a Palpatine el emperador maligno de Star Wars

#53 Isidre, Viladrau, 20/06/2018 - 19:15

Aquestos que mai van a missa ara pregan com frares i monjes...!Quins aprofitats!

#52 Baldiri, Joanet (La Selva), 20/06/2018 - 19:11

Na Terribas fora una gran abadessa .!!!

#51 Onofre, La Fullaca(Osona), 20/06/2018 - 19:04

Ai coi ..coi... Jo no pensava que tots aquests fossin creïents! L'Esglesia, com sempre,es deixa manipular per el poder!


ai ..coi..coi..

#50 Aníbal, BCN, 20/06/2018 - 15:42

Bien hecho, hay que pedir a Dios con mucha fe porque es el único que hace milagros.