Publicitat
Política · 15 de Maig de 2014. 08:52h.

Terricabras no vol "una còpia d'Espanya"

El candidat d’ERC diu que Catalunya no ha de ser "un estat ineficient com aquest"

Terricabras no vol "una còpia d'Espanya"

Josep-Maria Terricabras

El candidat d'Esquerra-NECat-Catalunya Sí, Josep-Maria Terricabras, ha demanat que Catalunya ha de construir "un nou país, no una còpia d'Espanya, no un estat ineficient com aquest. El nou país ha d'estar al servei dels ciutadans i amb una nova Europa".

Terricabras ha defensat que "hi ha gent a qui no agrada que es parli, s'escrigui o es pensi en català. És la mateixa gent a qui no agrada que es parli, es pensi o s'escrigui" i ha afegit que "són els mateixos a qui no agrada que la gent pugui votar".

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha defensat que "allò que uneix una àmplia i cívica majoria social és la voluntat de votar i decidir el nostre futur per construir un nou país al servei dels ciutadans. Els catalans volem votar i la responsabilitat dels dirigents polítics demòcrates és fer tot el possible per facilitar l'exercici d'aquest dret democràtic i universal, no pas posar tota mena d'obstacles per impedir a la gent decidir quin futur volen per ells i els seus fills". "Volem votar i votarem!", ha conclòs.

Junqueras, en l'acte central de campanya a Lleida, ha defensat que "la pregunta rellevant no és què farem nosaltres el 9N, la pregunta rellevant és què farà l'Estat. Si posem urnes hem guanyat, amb la gent fent cua amb una papereta per votar. I què farà aleshores l'Estat pet impedir que votem?".

Finalment ha fet referència a les eleccions del diumenge 25 i ha criticat que "encara espero que la resta de formacions polítiques diguin una paraula amable dels altres, sobretot entre aquells que compartim un objectiu tan important com posar el futur en mans dels ciutadans".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Jotaeme, Mataró, 16/05/2014 - 15:57

Es lo que tiene el nacionalismo ultramontano, que a las Lolas los vuelve lolos, a los Lolos lolas y a ambos lelos.

#13 Jotaeme, Mataró , 16/05/2014 - 15:54

Hombre Terry, tu representas a España, te explico: 67 años, después de medrar en la uni te preparas un exilio dorado en Europa con sueldo abultado y viajes gratis. ¡Que lejos de tu admirado Popper!, que con 80 aún era un ilustre profesor. Lo que tu no fuiste nunca. Como los políticos españoles, ves?

#12 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 15/05/2014 - 20:40

Home Sr. Terricabres!. Em pot dir com es pot copiar Espanya?. Si van trencar el motlle?. Ni que volguéssim -que no ho volem, quedi clar-, no ho podríem fer. Espero que tregui arguments més importants per si algú vol que el voti.

#11 Ja ho sabem, Riumorts, 15/05/2014 - 19:39

La copia que li agrada a aquest Sr. i els que l'envolten, es la d'Afghanistan..

#10 Botifler number one, Barcelona, 15/05/2014 - 13:49

ho diu qui va deixar 50.000 milions d'euros de forat a la Generalitat amb el Tripartit corrupte i malversador....quins pebrots i quina poca memòria els catalans.....