Política · 13 de Setembre de 2017. 17:32h.

Terricabras passa de la vaga de fam a demanar la intermediació de Brussel·les

L'eurodiputat a Juncker: "intervingui a favor d'un acord sobre el referèndum"

Terricabras passa de la vaga de fam a demanar la intermediació de Brussel·les

'eurodiputat per Esquerra Republicana, Josep-Maria Terricabras

L'eurodiputat per Esquerra Republicana, Josep-Maria Terricabras, ha recordat al president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker que "centenars de milers de catalans demanen reiteradament un referèndum d'autodeterminació i que el govern d'Espanya mai no ha volgut ni tan sols parlar-ne". Així mateix, l'eurodiputat li ha demanat que "intervingui a favor d'un acord sobre el referèndum". La intervenció de Terricabras ha tingut lloc en el marc del debat sobre l'Estat de la Unió.

Josep María Terricabras ha demanat la intermediació de Brussel·les sense mencionar la possibilitat que ell mateix va exposar fa dos mesos segons la qual estava disposat a fer "una vaga de fam davant del Parlament Europeu" si l'Estat espanyol impedia el referèndum de l'1-O "o feia alguna bogeria".

D'altra banda, l'eurodiputat per ERC ha denunciat la reacció de l'Estat espanyol davant l'aprovació de la llei del referèndum. "Com si fos un delicte votar, la reacció del govern d'Espanya ha estat la denúncia judicial contra la presidenta del Parlament i parlamentaris, amenaces al govern, a més de 1.000 càrrecs públics i als mitjans de comunicació catalans perquè no parlin ni actuïn a favor del referèndum", ha manifestat l'eurodiputat. "Això són atacs clars i inacceptables a la llibertat d'expressió", ha afirmat Terricabras que ha conclòs la seva intervenció amb la pregunta: "per què no intervé la CE per defensar la llibertat d'expressió a Espanya?".

24 Comentaris

Publicitat
#25 emprenyat, Palafrugell, 14/09/2017 - 04:32

El nostre gran filòsof ha decidit canviar la vaga de fam per una dieta a base de "moules and frites", que comporta més sacrifici.

#24 Carlos Gomez, colon tenia 3 ous i no era catala, 14/09/2017 - 01:59

Terricabres, filosof i patriota de tarifa plana, perdre l´honor es el mes gran infortuni pels homes de moralitat integra

I al Japo medieval, el Japo mes nacionalista reaccio i arcaic, hi havia una respectada tradicio, drastica aixo si, per recuperar a l´eternitat la gloria perduda en vida i que no exigien cumplirla a ningu mes: el codi samurai.

#23 Carlos Gomez, colon tenia 3 ous i no era catala, 14/09/2017 - 00:46

"Terricabras pasa de la huelga de hambre a pedir la intermediación de Bruselas"

Home Terricabres. Ningu t´ha impedit fer una vaga de fam fins el final.
Segur que hi ha molta mes gent de la creus que t´animaria a ferte un xirinacs.

Que hi ha mes honorable que morir poc a poc per l´alliberament nasiunal i transmes en directe per TV3 ?

Ani

#22 Fígaro, Barna, 14/09/2017 - 00:40

Eres un cobarde y un memo de hombre, donde está la huelga de hambre q prometiste? ¡Vaya asco de profe !

#21 jotaeme, Mataró, 13/09/2017 - 23:20

Recuerdo los tiempos de este Terricabras defendiendo hasta la extenuación a Popper y criticando, con el autor, a las sociedades cerradas. Ponía como ejemplo de sociedad abierta y liberal a Cataluña. Como ha cambiado la cosa. Militante, por la pasta (que nos conocemos) de Erc y vendido al mejor postor.