Política · 3 d'Abril de 2014. 19:26h.

Terricabras presumeix d'idiomes

El candidat d'ERC surt parlant francès, anglès, italià, alemany i castellà en un vídeo electoral

Terricabras presumeix d'idiomes

Una imatge de Josep Maria Terricabras en el vídeo de precampanya

El candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) per a les eleccions europees, Josep Maria Terricabras, presumeix d’idiomes en un vídeo elaborat per Esquerra en què apareix parlant en francès, anglès, italià, alemany i castellà amb cinc joves.

En el vídeo es pot veure el cap de llista d’ERC a les europees responent diverses qüestions que li plantegen aquests joves, cadascun amb un idioma diferent, sobre la Unió Europea i l’Europarlament. Terricabras respon a cada pregunta fent servir la llengua emprada per l’interlocutor. Al final de la cinta acaba dient que “la llengua és important per comunicar-nos, i és bo que a Brussel·les parlem diverses llengües, a fi que, algun dia, també s’hi parli la nostra”.

Aquest vídeo s’emmarca en la precampanya dels republicans pels comicis del 25 de maig, que ha presentat aquest dijous el secretari general, Lluís Salvadó, amb el lema ‘Un nou país per una Europa nova’. Una precampanya que també inclourà diversos actes, com una conferència el 14 d’abril de l’exdiputat del PSC, Toni Comín, amb Oriol Junqueras, o un acte central el 26 d’abril al barri de Gràcia de Barcelona.

Josep Maria Terricabras, que encapçala la llista d’ERC com a candidat independent, és un filòsof, investigador i catedràtic de la Universitat de Girona, president del Comitè de Traducció i Drets Lingüístics del PEN Internacional i membre de l’Assemblea Nacional Catalana.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#23 El Hombre Cebolla, Terrassa, 04/04/2014 - 14:36

Esta muy bien saber lenguas (a mas mejor), pero no hay que confundir conocimiento con entendimiento.

#22 Caramba, Barna, 04/04/2014 - 14:21

Que listo que es mi niño jajajajaja

#21 Santiago, BCN, 04/04/2014 - 13:52

Terricabras me recuerda a Terri Venables, el que fué entrenador del Barça, pero Terricabras siempre tira al monte. Visca Terricabras lliure.¡¡

#20 Asurbanipal, TGNA., 04/04/2014 - 12:25

No le veo el mérito. Si hubiese hablado en indoeuropeo o en latín clásico (incluso en latín medieval) o en avéstico o en sánscrito o en tocario o en cualquier dialecto beréber... ¡Venga, hombre! ¡Como si fuese el único políglota y erudito que existe en el planeta!

#19 Kropotkin, Vic, 04/04/2014 - 10:51

Nos oponemos a la immersión lingüística, no puede ser que cualquier niño catalán hable más idiomas que nuestro presidente del Gobierno...juas, juas..os dej q sale el Cañas en Intereconomía diciendo q los suyo no era robar, sino solo tomar prestado...jua, jua