Política · 8 de Setembre de 2009. 09:32h.

The Times considera La Rambla "el carrer de la vergonya"

El diari afirma que les prostitutes es mostren agressives amb la gent que les rebutja

The Times considera La Rambla "el carrer de la vergonya"

Capçalera de l'article del The Times

La versió digital del The Times s'ha fet ressò de les fotografies publicades per El País en les que es veuen diferents prostitutes practicant sexe. En un article, The Times analitza els contrastos de la Rambla, carrer on actuen "estrelles com Placido Domingo, José Carreras" i també hi treballa "Florita", que "ofereix una altre mena d'entreteniment". The Times titlla la Rambla com "el carrer de la vergonya".

El diari destaca els recels que senten els veïns d'immigrants il·legals, narcotraficants i lladres. També recull les paraules de l'escriptor Joan de Sagarra, que explica que "quan jo era jove, la Rambla era un lloc d'ocells i flors. S'hi podia caminar amb tranquil·litat".

El diari també denuncia que les prostitutes es mostren agressives amb les persones que rebutgen els seus serveis i que aquestes han escollit el mercat de la Boqueria com a centre neuràlgic de les seves practiques. "A vegades, a la vista dels turistes", es remarca.

De la mateixa manera, s'assegura que molts turistes britànics lamenten haver visitat la Rambla després de ser robats.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 http://miscosotas.blogspot.com, Barcelona, 08/09/2009 - 14:28

This is Barcelona.
This is Catalonia.

http://miscosotas.blogspot.com

#11 Kropotkin, Vic, 08/09/2009 - 12:51

Según los cuatro horteras nazionanistas que circulan por aquí,la culpa de todo esto la tiene Franco y Madrid.Cataluña ha estado 30 años en manos nazionanistas pero ellos no son culpables de nada. La culpa la tiene la inmersión en castellano Jua, jua,jua

#10 ccc, bcn, 08/09/2009 - 12:32

el comentari d'Hug, és genial i no diguem el de Pep de Vic. Q els últims 30 anys han governat a BCN I Cat nacionalistes i independentistes catalans. Però per gent com vosaltres és molt millor inventar-se la realitat i culpar a d'altres, així ens va

#9 Roger, Barcelona, 08/09/2009 - 11:38

Kol (Reus): és que fer fora prostitutes sene papers no queda gens progre!. Per ser un bon progre s'ha de mirar cap un altra banda i negar la realitat que t'envolta denunciant el missatger.

#8 Un veí, Barcelona, 08/09/2009 - 10:46

Els britànics són els principals clients de les prostitutes de les rambles...