Política · 14 de Gener de 2013. 16:38h.

TMB té més de 600 directius, segons els sindicats

El portaveu, Josep Garganté, lamenta sobre els partits que "quan manen uns, ens reben els altres"

TMB té més de 600 directius, segons els sindicats

Treballadors de TMB amb David Fernández al Parlament

Els sindicats de TMB s'han reunit aquest dilluns al Parlament amb diputats de la CUP i han denunciat que la resta de partits no els escolten i si ho fan no donen la cara pels treballadors.

Un representant sindical ha explicat que "és dóna la curiosa situació que quan manen uns et reben els altres per la porta del darrere i sense fer declaracions públiques i quan manen els altres et tornen a trucar els que primer no et volien rebre".

"Quan manava l'Hereu ens rebia el senyor Trias, quan mana el Trias la primera que ens va voler rebre va ser l'Assumpta Escarp, que era la presidenta de TMB quan manava l'Hereu i llavors no ens volia veure ni en pintura", ha afegit.

També ha explicat, sobre ICV, que "hem enviat cartes en més d'una ocasió i no ens han rebut, i quan ens han rebut ens han dit que ells no hi poden fer res, que estan a la oposició".

En canvi, ha agraït la postura de la CUP, que aquest dilluns els han rebut al Parlament i que el diputat David Fernàndez, que els ha acompanyat mentre feien declaracions a la premsa, s'ha compromès a "enviar una carta a l'alcalde Xavier Trias per demanar-li explicacions".

D'altra banda, el sindicalista ha lamentat que TMB compta amb un equip directiu amb més de 600 persones i ha dit que "demanem al cap de la nostra cotxera quant guanya i no ens ho vol dir, però és que cap dels 603 membres de l'equip directiu ens vol dir quin sou tenen amb diner públic".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 contribuyente, Santo Domingo, 15/01/2013 - 11:47

600 amiguetes a chupar y ¿cuantos liberados?

#5 jordi , barcelona, 15/01/2013 - 11:35

Pe aquest directius segur que no toca cap ERE, al Senat tampoc, quin morro

#4 pepe, andorra, 14/01/2013 - 19:50

si, malo lo de los trabajadores de tv3, llamar periodistas a los q trabajan en tv3 es un ejercicio q yo no voy a realizar, igual q llamar directivos a esos 600, pq tiene toda la pinta de ser un cementerio de elefantes políticos. Si ademas se desacredita al mensajero, seguro q es verdad.

#3 Enric, Nou Barris, 14/01/2013 - 19:13

Aquest va estar condemnat per agressió a uns peridistes, si no m'equivoco. Quina imatge!!! Segur que és al imatge que els treballadors de TMB volen donar davant dels ciutadans???

#2 Josep, Calonge, 14/01/2013 - 18:52

Candidat de les CUP a les eleccions al Parlament i candidat per Iniciativa Internacionalista a les europees. Aquest senyor no és el que va anar a judici per pressumptament destrossar un equip televisiu de TV3?