Publicitat

Puigdemont espera que les "diferències legítimes" no es converteixin en "insalvables"

Toc a Cuixart

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, en un vídeo a youtube, admet "diferències" amb el líder d'Òmnium, Jordi Cuixart. Puigdemont va enviar aquest vídeo a la presentació del nou llibre de Cuixart en no poder participar en directe per motius d'“agenda”. Sí que va estar presencialment el líder d'ERC, Oriol Junqueras.

Tot i elogiar el líder d'Òmnium i donar-li les "gràcies" per la seva "resil·lència" mentre era a la presó, Puigdemont remarca que "no podem convertir les diferències legítimes en divergències insalvables".

Cuixart s’ha sumat aquests últims dies a la proposta d’un nou referèndum d’ERC, mentre que des de Junts es considera que el referèndum ja es va fer el 2017. Això ha provocat un malestar en l’entorn del partit de Puigdemont, que molts dels seus seguidors han plasmat a les xarxes socials amb insults cap al líder d'Òmnium.L'expresident també reivindica que “l'octubre del 2017 vam guanyar perquè vam decidir recórrer el camí junts”. "Si volem guanyar hem d'anar junts perquè no hi ha cap altra fórmula per coronar amb èxit aquest procés", afegeix.

"Sabem quins són els adversaris, no necessitem més adversaris, no cal que afegim adversaris interiors ni que emfatitzem diferències legítimes fins a convertir-les en divergències insalvables", remarca l'expresident, a més de sentenciar que "això és el que tu has ensenyat tots aquests anys o pel que treballes”.

- Bizum: 600.43.49.84
- Patreon: https://www.patreon.com/xriusenoticies
- Tienda online: https://xavierrius.myspreadshop.es/

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 BEJOTA, bcn, 14/11/2021 - 11:20

JORDI C. DICE QUE PERDER EN LAS ELECCIONES DE 14-F CASI 700 MIL VOTOS "ES UNA VICTORIA HISTÓRICA." NO COMENTS.

#7 LoisA, Tabarnia, 11/11/2021 - 12:37

Ojo Cuixart, hay que leer entre lineas las palabras de Puigdemont para distinguir si es un aviso o es una amenaza con algo más a continuación. Marta Pascal se jugó el puesto como otras purgas que hubo anteriormente en el Govern cuando era president. Ya se sabe como se las gasta.

#6 Leonor, Figueres, 11/11/2021 - 06:21

O lo que es lo mismo, el capo ha dicho que el que se mueve no sale en la foto. Ojito !!

#5 Marcial Heredia, el circo de la tele, 10/11/2021 - 15:44

A sus entrañables criaturas les han salido los dientes, y claro, se ponen a morder.

#4 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 10/11/2021 - 14:10

Cuixart de coca tiene ganas de volver a subirse a un coche de la policia.
Ahora vive del cuento o sea de los contribuyentes y quiere pillar un poco Más.