Publicitat
Política · 13 d'Abril de 2015. 12:32h.

Toc d'Alfred Bosch a Trias

“Barcelona ha de ser la capital de la República catalana, no una capital de província”

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch, ha replicat Xavier Trias, el qual va demanar a Artur Mas que s’aparqués el sobiranisme per les municipals. “Per descomptat és un tema que s’ha de tenir en compte”, ha comentat abans de dir “Barcelona ha de ser la capital de la República catalana, no una capital de província” .

Bosch, després de reunir-se amb representants de la taula del tercer sector, ha reiterat que “anem cap la República catalana, hi ha un procés en marxa, nosaltres hi estem al 300%”.  

“Per descomptat que s’ha de tenir en compte el sobiranisme per les municipals, nosaltres no ens amagarem de les nostres creences, quan pensem que es una necessitat present a Barcelona, una Barcelona de primera podrà tenir millors recursos, nomes tenint un Estat que rema a favor i no en contra”, ha explicat.

Segons l’alcaldable d’ERC, “qui digui que convertir Barcelona en una capital de debò no és una cosa que hem de debatre no s'ha mirat els números i no sap del que esta parlant. Barcelona ha de ser com París o Madrid”.

En aquest sentit, ha afegit que “és i ha de ser la capital de Catalunya ha de ser capital de primer dret, no una capital de província sinó de la República catalana. Aquesta independència és social, per millorar les condicions de les persones”.

A més, Bosch ha assegurat que “la majoria de les propostes les tenim recollides al programa, són perfectament assumibles” i ha destacat que “estem d’acord amb el què, compartim objectius, la lluita contra la desigualtat i la pobresa és la nostra prioritat absoluta”.

Bosch, després de la reunió
Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#24 Carlos Gomez, Bvn, 14/04/2015 - 15:34

Aquest color tant envejable que te que es de tant pensar.
De tant fer servir el cap.

#22 Massa sol, Bcn, 13/04/2015 - 23:45

Aquest home sembla una gamba de Palamós.

#21 PAco, BCN, 13/04/2015 - 19:24

Republica??' Independencia???...Debe ser que van a abrir otro Ikea en Barcelona

#20 BEJOTA, bcn, 13/04/2015 - 17:56

Això de la unitat d'España ho veig cada vegada més fotut. Els catalans estan farts de subvencionar l'estat per rebre a canvi unes inversions pírriques. És evident que l'expoli fiscal permanent, debilita greument l'estat del benestar a Catalunya.

GAME OVER SPAIN

#20.1 BEJOTA, BCN, 13/04/2015 - 18:25

DON'T USE MY NICK ,PIG !

#19 Carlos Gomez, Bcn, 13/04/2015 - 17:52

El Chavi Trias encara podra fitxar al jutge Vidal, que no saben on amagarlo perque estigui callat, no empreny mes i, sobre tot, que no s´acosti a un boligraf ni per firmar la nomina.
El Trias ja porta mes de 30 anys remenant les cireres, per alguna cosa sera.