Política · 28 de Juliol de 2021. 12:33h.

Toc d'Argimon a Puigneró

"Un responsable polític ha de complir les normes"

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha donat un toc d'atenció al vicepresident Jordi Puigneró i alguns diputats de Junts per Catalunya per saltar-se les restriccions decretades pel Govern per fer front a cinquena onada de coronavirus i ha manifestat en seu parlamentària que "un responsable polític ha de complir les normes".

Argimon ho ha dit després que el diputat dels Comuns David Cid hagi denunciat que "el senyor Puigneró se salta les restriccions de trobades de deu persones i, a més a més, sense mascareta". "Hi ha fotografies d'avui mateix amb diputats", ha afegit en referència a la paella que Pilar Rahola, Carles Puigdemont i companyia han celebrat a la Catalunya Nord.

Cid també ha subratllat en la comissió de Salut que "està molt bé que s'enviïn SMS, s'apliquin restriccions, es demani responsabilitats", però ha lamentat que "hi ha membres del seu Govern que se salten restriccions".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán, 28/07/2021 - 17:57

"Toc d'Argimon a Puigneró..""Un responsable polític ha de complir les normes"

¿Y quien le ha dicho a usted que este tipo es "responsable de algo..."?

#6 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 28/07/2021 - 15:28

“…….un responsable político debe cumplir las normas…” (Argimon dixit)
Cuáles de ellas Sr Argimon, ¿las de aquí, las de allá o las de acullá?. Ilumínenos por favor.

#5 pepe, Andorra, 28/07/2021 - 14:11

este no se ha enterado todavía q las normas son para los siervos de la gleva, no para el señor feudal y sus vasallos, de una forma u otra, nos están retornando a la edad media a marchas forzadas. Claro q el señor feudal y sus vasallos conocen la realidad y por eso pasan de mascarillas y hacen el teatro de q se ponen una inyección delante de la tele

#4 Luigi., Barcino, 28/07/2021 - 13:34

Hablarles de cumplir con las normas, a los que se saltan las leyes, parece un chiste.

#3 Albert, BCN, 28/07/2021 - 13:19

Habran dimisiones? consecuencias politicas? verdad que no? se han acostumbrado a infringir la ley y saber que luego o los indultan o no les pasa nada.