Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2019. 18:11h.

Toc d'atenció de Brussel·les a Borrell

Per difondre a twitter informació sobre l'euroordre de Ponsatí

Toc d'atenció de Brussel·les a Borrell

La Comissió Europea ha donat un toc d'atenció al ministre d'Exteriors en funcions del Govern espanyol, Josep Borrell, després que aquest publiqués informació policial amb relació a l'estat de l'euroordre de detenció contra l'exconsellera Clara Ponsatí.

La portaveu de la Comissió Europea, Mina Andreeva, ha afirmat que "hi ha regles molt clares pel sistema d'informació Schengen. I esperem que tots els membres observin la seva lletra i l'esperit d'aquestes" ha explicat la portaveu preguntada sobre la filtració. "Esperaríem que tots respectin la lletra i l'esperit d'aquestes regles, especialment els requisits de confidencialitat" ha apuntat en roda de premsa.

La reacció de la portaveu de la Comissió Europea es produeix després que ERC hagi demanat a la pròxima presidenta de l'executiu europeu l'obertura d'una investigació a Borrell per publicar "informació confidencial" de Ponsatí.

El ministre d'Exteriors en funcions va publicar una piulada en la qual afirmava que "la policia britànica corregeix l'ús del terme 'desproporcionada' per qualificar la petició d'extradició de Ponsatí" incorporant en la piulada una imatge del document enviat per les autoritats britàniques. Borrell va eliminar el missatge al cap d'unes hores.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 no soy nadie, barcelona, 11/11/2019 - 13:16

ni caso sr borrell,

#3 Pues bueno, BcN, 09/11/2019 - 20:12

Sí, sí, mira. De cara a la pared en la eurocámara. Escribir cien veces no tuitearé cosas filtradas en el extranjero. No va a salirse siempre Tremosa con la suya, ¿verdad?

#2 Ramón, BCN, 09/11/2019 - 09:46

Creo que la UE va muy mal encaminada en Justicia, no puede ser que esto no funcione entre países del mismo club y democráticos, si estas anomalías persisten dentro del seno de la UE, vamos a tener que dar la razón a los que impulsaron el Brexit.

#1 Neferu, Barcelona, 08/11/2019 - 19:35

Y qué pasa, que no nos podíamos enterar de lo que deciden en Bruselas con la euro orden, ni la discrepancia que existe entre los distintos estamentos? ¡¡Anda y que les den.!! De todas formas Borrell ha de ser más cauto, o como se dice vulgarmente, ha de ser más pt que las gallinas con según qué gente.