Política · 11 de Desembre de 2009. 20:56h.

Toc d'atenció de la Coordinadora a Òmnium

"El senyor Porta ha de tenir un respecte escrupolós a tota l'organització de tot el territori"

La Coordinadora nacional de la consulta sobre la independència ha contestat el president d'Òmnium Cultural, Jordi Porta, qui dubta del rigor d'alguns referèndums de diumenge. "Ens vam comprometre amb la comarca d'Osona, on hi ha garanties de poder-ho fer bé", havia dit Porta.

Uriel Betran, cap de campanya de la coordinadora, ha replicat i ha dit que "el senyor Porta té una persona de la seva junta, Alfons López Tena, que és vicepresident d'Òmnium, que és el coordinador d'Osona. A mi això em sona a proselitisme. Òmnium són els que ho volen fer... no passa res. Jo considero que s'ha de tenir un respecte escrupolós, el senyor Porta la de tenir, cap a tota l'organització de tot el territori. I qui cregui hi ha algun problema de credibilitat el que ha de fer és trucar al senyor Josep Cruanyes i comentar-ho. Però fer d'alguna manera opinions així a l'aire no vénen al cas".

Uriel Bertran, després de la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Quico, Badalona, 13/12/2009 - 00:41

Uriel treballa una mica noi.! No tens cap co negut que et pugui donar treball ?

#9 tomas, torello, 13/12/2009 - 00:01

Alfons Lopez Tena no és ni ha estat mai vicepresident d'Omnium. Unicament és membre de la junta i prou. Els vicepresidents són el Vicent Sanchis i el Joan Abellà. Qui divedeix és aquell que trenca els pactes establers de manera unilateral.

#8 pau, Barcelona, 12/12/2009 - 21:37

El que no pot ser és que ens vulguin fer creure des de CiU que la solució per Catalunya és crear una nova monarquia amb un princep britànic.Catalunya no ha de tenir més reis estrangers. Ara cal una República dins d'Europa.

#7 Joan Triadiu, Vic, 12/12/2009 - 13:06

Parlem clar, Lopez Tena, Laporta i Omnium son traballadors de CIU i volen que les consultes fracasin. Sistema, dividint-les

#6 Mònica, La Garriga, 12/12/2009 - 10:31

Ja era hora que algú li parés els peus a aquest cretí del Porta. Qui s'ha pensat que és? Òmnium com sempre donant l'esquena a l'independentisme d'aquest país i posant pals a les rodes.