Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2013. 16:34h.

Toc d'atenció de la CUP a ERC

Consideren que s'ha convertit en "l'escuder" del Govern

Toc d'atenció de la CUP a ERC

Arrufat, durant la roda de premsa

El portaveu de la CUP al Parlament, Quim Arrufat, ha titllat Esquerra d'"escuder" del Govern de la Generalitat i considerat que ha deixat de prioritzar les polítiques socials donat que "avala les retallades".

Arrufat, en roda de premsa al Parlament, ha dit que el partit liderat per Oriol Junqueras ha adoptat el "paper d'escuder". "Entenem que és lògic pel pacte de legislatura, però no sabem què en treu ERC pel que fa als drets socials", ha explicat.

En aquest sentit ha criticat que "avalen les retallades" i que, d'altra banda, "eviten compareixences relatives al 'cas Palau' o d'altres compareixences que no s'aproven pel vot conjunt" de CiU i els republicans.

També ha demanat que "si Esquerra no està servint per la defensa dels drets socials i només està apostant per la carta de la consulta que almenys sigui útil". I és que, tal com ha comentat "tenim més ombres que llums pel que fa al procés sobiranista".

"El que ens manté en una inquietud permanent és no saber quin és el full de ruta i és aquest serial permanent als mitjans de comunicació de declaracions discrepants sobre la consulta. No ajuda en absolut ni al procés ni a mantenir la confiança de la població en els partits que governen", ha afegit. 

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 angel, catalunya no es ecspaña, 19/04/2013 - 00:12

CUPP ecs. Si si amb dos PP's.

#5 Artur, Barcelona, 17/04/2013 - 11:19

SALUT JERUSALEM, SALUT CAVALLS DE TROIA, tan bé com estàveu sense fotre's i fotrens en el Parlament...

#4 Tomas, Valldeoriolf, 16/04/2013 - 19:06

Foteu-los canya. Forceu-los cap a la declaració unilateral

#4.1 Jordi, Barcelona, 16/04/2013 - 20:02

Tomas, tu creus que si arriba el moment aquests de la CUP sabran que fer? independència i socialisme SÍ, independència sense socialisme NO, ja hen faran de disbarats, ja.

#3 Miquelet, bcn, 16/04/2013 - 18:42

Em venen al cap imatges de batusses als parlaments de itàlia, ucrania etc i em pregunto quant falta per tenir un aquí.

Había una vez, un circo...

#2 joan, manresa, 16/04/2013 - 17:19

El Casal,17,05 h.--La mare de tots els ous son els diners,i per desgracia a caxa no ya un euro.Axó u deuen sapiguer no...??Sinó malament rai.Lo demés...,parole..,parole...,Srs. de la CUP,posin la seva imaginació i els seus escons en trovar " La pedra filosofal", calarons...,aconseguir el concert