Publicitat
Política · 14 de Febrer de 2019. 14:44h.

Toc d'atenció de Marchena al públic

"Si insisteixen en el riure, seran desallotjats"

El jutge del Tribunal Manuel Marchena ha cridat l'atenció al públic assistent al judici del procés per riure després d'una resposta de l'exconseller Joaquim Forn al fiscal Fidel Cadena. "Si insisteixen en el riure, seran desallotjats", ha advertit el magistrat.

El fiscal ha demanat a Forn si sabia "si alguns dels consellers cessats es van manifestats contraris a la celebració d'un referèndum que havia estat declarat anticonstitucional". "Doncs no ho crec perquè tots ells van anar a votar", ha contestat l'acusat.

La resposta de Forn ha aixecat rialles entre el públic i ha comportat un toc d'atenció de Marchena, que ha avisat que "si insisteixen, seran desallotjats". "Si us plau mantinguin el respecte a l'acte d'interrogatori"; ha reclamat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Catañol, Girona, 14/02/2019 - 16:24

La de les rielletes va ser Artadi...que a més va aixecar-se i s'en va anar abans que acabes la sessio...

#4 vicedo, barcelona, 14/02/2019 - 16:12

El Fiscal ha pedido a Horno...? no estaremos hablando del Sr. Forn...... quina traducció més cutre..... això és de "e-noticies"?....... quina vergonya... Amb aquestes traduccions ho tenim difícil....

#3 Sebastià, Barcelona, 14/02/2019 - 15:40

La extraodinària situació que es dona en aquest procés es que els sediciosos i els seus defensor no tenen la més minima credibilitat, ni el més remot argument que pugui justificar el delicte que van protagonitzar. La investigació de la G.Civil ha estat exemplar amb totes les proves documentals aportades. Una sentencia dura es lo que mereixen.

#2 Irene, Tabarnisk, 14/02/2019 - 15:16

A veure si us i.legalitzen, batasunos de la butifarra, i se us acaben les ganes de riure i el xotllo de vividors que gasteu, amb diners publics.

#1 Veciana, Barcelona, 14/02/2019 - 14:59

Le tendrían que haber empurado por desacato. Las bromitas que las haga en las duchas de la cárcel.