Publicitat
Política · 22 de Març de 2011. 11:22h.

Toc d'atenció de Mas a Ortega

"No passa res per no acabar una carrera però sí per posar el que no és al currículum"

Toc d'atenció de Mas a Ortega

Ortega, amb Mas, el dia que va ser nomenada vicepresidenta

El president de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista a la cadena Ser, considera que la vicepresidenta Joana Ortega es va equivocar inflant el seu currículum. "És un error i s'han de demanar disculpes", ha indicat.

"No passa res per no acabar una carrera però sí per posar el que no és al currículum", ha deixat clar. Pel que fa a l'impost de succesions s'ha mostrat partidari d'imitar el model de Madrid o Valencia, a més de recordar que els compromisos electorals "no es poden complir d'un sol cop, són per quatre anys".

Mas, que s'ha mostrat partidari de "mantenir una relació institucional correcta" amb Zapatero, no s'ha atrevit a augurar si Catalunya obtindria la independència en el futur, malgrat advertir que "Catalunya cada cop va cap a un moviment més sobiranista".

"Catalunya, tot i aquesta tendència creixent, és una societat amb dos grans blocs. Una meitat que vol més sobirania i una altra meitat que pensa que ja estem bé com estem. Tu t'has de preocupar que la mitja la part sobiranista vagi creixent", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Ramon, Barcelona, 22/03/2011 - 21:40

Si existeix un exasperímetre, Marta, i no sé jo qui dels dos el faria petar abans per sobrecàrrega davant la incapacitat convergent. Em fa l'efecte que et guanyaria. Però com vols debatre-ho amb calma en un cau de lerrouxismes hidrofòbics com aquest?

#18 Ramon, Barcelona, 22/03/2011 - 21:36

Ai, disculpa, l'àcid sulfhídric és la fortor que desprenen tant els ous podrits com els posts que escrius i probablement d'aquí deu haver sorgit la meva confusió.

#17 sulfuro sulfuro, Barcelona, 22/03/2011 - 20:41

Ramon(Barcelona) Siento que me rebautice como sulfhìdric por dos razones: La primera que limita el amplio campo de mi nik y la segunda que huele a huevos podridos que apesta y desde luego lo mio no es ésto sino precisamente lo que me agrada es descubrir la podredumbre y atacarla dónde esté.

#16 Marta, Londres, 22/03/2011 - 18:46

Ramon, aixo es ple de tripartits fracasats i ressentits, pero no t'equivoquis: jo ni els he votat ni els votare mai. I tanmateix estic profundament decebuda per la inaccio del president Mas. Un escandol com el de l'Ortega (o la Chacon) els hauria costat el lloc a UK. Fem pena. Podre votar CDC mes?

#15 Bacus, Tarragona, 22/03/2011 - 17:42

Quanta farsa que tenen aquest de CIU, no milloren la patètica i pèsima gestió del Tripa.