Publicitat
Política · 26 de Juny de 2017. 15:28h.

Toc d’atenció del PSC a l’alcalde de Blanes

Remarquen que les seves declaracions són “desafortunades i no reflecteixen el pensament del partit”

Toc d’atenció del PSC a l’alcalde de Blanes

El dirigent del PSC, Salvador Illa, preguntat per les declaracions de l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, les ha considerat “desafortunades i que no reflecteixen el pensament del partit” i ha deixat clar que des del PSC “estem per un nou encaix de Catalunya amb Espanya; Estem convençuts que els alcaldes del PSC no faran res il·legal ni abonaran cap comportament unilateral”.

El secretari d’organització ha volgut posar sobre la taula també “un obvi intent de desplaçar la responsabilitat de la convocatòria del referèndum als ajuntaments, però aquesta no és dels alcaldes ni ajuntaments, sinó de qui diu que té el compromís de convocar-lo” ha conclòs.

Illa ha anunciat en roda de premsa que Miquel Iceta continuarà el procediment per a ser proclamat candidat socialista a la presidència de la Generalitat: “Volem estar preparats abans de l’estiu per a la més que probable convocatòria electoral”, ha dit.

“Per això ens hem fixat com a objectiu arribar a vacances amb candidat escollit i el nostre projecte electoral molt avançat” ha explicat el secretari d’organització del partit. En aquest sentit, Illa ha anunciat que en les properes setmanes es reunirà el Consell Nacional “per a ratificar si ho creu convenient, la candidatura de Miquel Iceta”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 Charnego desagradecido, Barcelona, España., 27/06/2017 - 11:24

Sus padres le pusieron Miguel, y él se lo tuneó en Miquel.

Miquel Lupiañezsön i Cipayörsen, el típico "Tío Tom" acomplejado del PSC ahora con 8 apellidos daneses.

#11 Emilio, Barcelona, España., 27/06/2017 - 08:57

Ayer tocaba tirar la piedra y hoy toca esconder la mano. El PSC-PSOE es como los "todoacien" tienen de todo, para todos pero de ínfima calidad. Que quieres una estelada, la tenemos. Que quieres un líder fotogénico dando un discurso con una bandera de España detrás, pues también. Que quieres naftalina y banderita republicana, pues sin problemas.

#10 Alejandro, Barcelona, 27/06/2017 - 08:09

¿ Amonestación? No bastas con eso.Si quieren credibilidad no es ese el camino para conseguirla. Este individuo ha vertido unos insultos xenófobos tan indignantes como intolerantes y, lo que se impone es que dimita o dimitirlo, no sin antes haber pedido perdón.

#9 Pan con tomate y jamón Ibérico, Dieciocho meses después, nada..., 27/06/2017 - 01:33

Alfonso, tu tienes la culpa de este desastre, por regalar los votos de los trabajadores a los señoritos catalanistas. Media vida votando al "partido socialista" para que al final, del huevo separatista salga gentuza como éste charnego colaboracionista.

P.S. Siempre traicionando a los trabajadores, mereceís la nada.

#7 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 26/06/2017 - 21:30

Son les 21:22 i encara no l´heu fotut fora del partit ?

No us adoneu que coses com aquesta son mes nocives que un elogi de la Rahola ?