Publicitat
Política · 15 de Maig de 2010. 13:45h.

Toc d'atenció d'Esquerra als organitzadors de les consultes

Vendrell: "que respirin a fons i comptin fins a deu, perquè hi ha els risc que puguin acabar fent el ridícul"

Toc d'atenció d'Esquerra als organitzadors de les consultes

López Tena i Uriel Bertran, en una imatge d'arxiu

El cap de campanya d'Esquerra, Xavier Vendrell, en una entrevista a l'ACN explica en referència a les consultes que "si li sóc franc, m'he perdut una mica, perquè hi ha tantes veus que parlen en nom d'això i cadascú diu una cosa diferent, que m'he perdut una mica". En aquest sentit, demana als organitzadors que "respirin a fons, comptin fins a deu i intentin no fer el ridícul. No dic que el facin, però hi ha el risc que el puguin acabar fent. Em sabria molt greu que els independentistes fessin el ridícul. I desgraciadament l'hem fet en alguna ocasió per fer les coses malament i precipitadament. El projecte independentista és molt seriós".

"Errors en cometrem, durant el procés, però que no sigui un problema de precipitació i no ser generosos. A vegades, per part d'alguns sectors dels que muntaven les consultes, hem tingut la sensació des d'ERC que se'ns faltava una mica el respecte. No dic que ningú hagi de demanar permís per res. Però estaria bé que abans de fer qualsevol pas es comptés amb l'opinió, modesta i humil, d'ERC, com a primera força de l'independentisme representativa a les institucions.", conclou.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Confuci, Vic, 17/05/2010 - 16:50

El membre de la coordinadora nacional Uriel Bertran és militant i diputat per Esquerra.
En Xavier Vendrell ho sap i com a responsable de la campanya electoral de E juga amb dues cartes ara a favor ara en contra.
No hi ha un pam de net en cap dels dos.

#24 Albert, Cornellà, 16/05/2010 - 22:59

Qui s'arrisca a treballar en el que creu, podrà perdre però mai farà el ridícul. Qui per por d'arriscar-se acaba esdevenint quelcom diferent del que volia no només fa el ridícul sino fa sentir vergonya alinea.

#23 David, Cornellà, 16/05/2010 - 21:53

"Fessin"? En tercera persona del plural? O sigui, "ells fessin"? Vaja, sempre és bo saber a quina banda de la barrera es posa cadascú.

#22 Meliq Salau, Reus, 16/05/2010 - 20:39

A molts de CiU desprès de l'èxit de la 2a onada de consultes li deixaren de fer gràcia Desprès de la 3a. onada i a punt d'entrar a Sabadell, Mataro i Cornellà es ERC qui tem el creixement del moviment "No hasse falta dessir nada mas", que deia aquell

#21 www.tot-catalunya.cat, cat, 16/05/2010 - 16:38

www.tot-catalunya.cat