Política · 7 de Febrer de 2019. 08:47h.

Toc de Guerra a Pedro Sánchez

"Estan calcinant la democràcia"

Toc de Guerra a Pedro Sánchez

L'exvicepresident espanyol, Alfonso Guerra, ha criticat l'executiu de Pedro Sánchez hagi acceptat la figura d'un "relator" perquè assisteixi a la taula de partits i ofereixi una versió imparcialitat per al diàleg sobre Catalunya.

Guerra ha acusat els integrants de l'actual Govern espanyol d'estar "calcinant la democràcia a atendre els requeriments d'un grup de lladres de la nació". "Per totes aquestes raons em sent alliberat per suggerir acords sensats entre demòcrates", ha sentenciat.

L'històric dirigent del PSOE ha qualificat de "gran disbarat" en el context actual en què l'ha assumit Sánchez. "¿Amb quin país ens comparem? ¿Amb el Iemen? ¿Amb Burkina Faso? ", s'ha preguntat. "¿Hi ha algú aquí?", ha prosseguit.

Alfonso Guerra ha fet aquestes declaracions després que dissabte afirmés en una entrevista a El País que Pedro Sánchez "és una persona amb molta habilitat, empenta, ganes". "En política l'ambició és un element molt important i ell la té", va afirmar.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Bòdrium, Queralbs, 07/02/2019 - 13:20

Burkina Faso i Iemen són com Suïssa comparats amb Ecspanya.Si de cas el Congo i Zimbabwe s´hi acosten més. Ara que com Andorra i les Illes Verges no hi ha res.

#1 Demetri, Barcelona, 07/02/2019 - 11:10

Aquest Guerra amb l'edat ha madurat i el discurs que te. en moltes ocasions, fa de bon escoltar. Ara el que ha de fer es crear la corrent necessaria dins el seu partit per desbancar d'una vegada a l'okupa de la Moncloa que no te limits en la seva vanitat i es capaç de qualsevol cosa per mantenir-se en el silló