Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2019. 09:34h.

Toc de la Cecot a Torra

El president de l'entitat expressa la seva "preocupació pels brots de violència"

Toc de la Cecot a Torra

El president de Cecot, Antoni Abad, durant la 25 edició de la Nit de l'Empresari al TNC, ha manifestat que "tot el comitè executiu de la CECOT compartim la preocupació pels brots de violència, els seus efectes i conseqüències en termes econòmics , humans i reputacionals".

"Amb violència no ens reconeixem perquè volem que la força dels arguments es basi en ser respectuosos i comportar-nos pacíficament", ha manifestat. Abad ha criticat també la sentència del Suprem en considerar que "l'únic que ha demostrat és la incapacitat de la política per afrontar i resoldre les qüestions que l'evolució social comporta". El dirigent ha tingut un record per als presos, el que ha provocat que el públic assistent irrompés en crits de "llibertat".

"De què ha servit aquest procés judicial i aquesta sentència? Perquè 'el tema' segueix igual o encara més viu. Per tant, no ha resolt res", ha lamentat. "Innocentment crèiem que la democràcia és el sistema polític de participació per governar-nos. Hem après que també es pot aplicar amb altres estils. L'Estat decep", ha criticat.

Per la seva banda, el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha demanat a Torra que "vostè, com a president de la Generalitat, lideri políticament la recuperació dels prestigi del nostre país i de Barcelona. I que contribueixi amb la complicitat oportuna de les altres administracions que aquests actes violentis no es tornin a produir mai més".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Torental, Torrecilla, 23/10/2019 - 20:23

Sr. CECOT, si le roban en su negocio como le sentaria a usted q a los ladrones no les metieran en la carcel? Las leyes estan para cumplirlas.

#10 angeles, barcelona, 23/10/2019 - 15:22

Que no ha servido de nada que estén en la cárcel? Púes mire usted Sr, Claro que ha servido, quien quebranta las leyes le espera eso, la cárcel, más claro agua.

#9 Almax, Cat, 23/10/2019 - 13:45

els assistents , empresaris, posats en peus van cridar una bona estona LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

#8 CECOT, Barcelona, 23/10/2019 - 12:38

Els pitjors enemics de Catalunya els tenim dintre: Boicotejar Catalunya per boicotejar Espanya, contra pitjor, millor!!!!!!!!!!!!Dons ara recollim el que hem sembrat, fuita d'empreses, reds de comunicació bloquejades, divisió social, desencant, violència un govern noquejat. Per quan un bon cop de puny sobre la taula de l'empresariat català???????

#7 pepe, andorra, 23/10/2019 - 12:28

la solución estaba antes q el problema......Pero el problema es q la mayoría de grandes empresarios de tractoria y BCN lo son por el capitalismo de amiguetes y por el DOG y el BOE, asi q menos lagrimas de cocodrilo, si quieren hacer algo, q no cueste mover un pyme a huesca o zaragoza, seis meses y 3000 pavos....Y condena la violencia de los CDR....