Publicitat
Política · 3 de Març de 2021. 17:36h.

Toc de Sàmper a ERC i la CUP

"No és sa debatre el model d'ordre públic ara"

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha advertit a Esquerra i la CUP que "no és sano" tractar el modelo d'ordre públic dels Mossos d'Esquadra en les conversacions para la investidura i el nou Govern.

Sàmper ha dit que "crec que no és bo, crec que no és saludable i crec que no és sa que aquest debat es tingui ara" i ha emplaçat les dues formacions a tenir aquest debat "amb tota la configuració del nou arc parlamentari".

"S'ha de fer amb la premissa de comptar amb els experts i estudiant models d'altres països occidentals amb els quals ens puguem emmirallar... i quan tinguem tota la informació, aquest Parlament que acabi decidint quin és el millor per aquest país", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 joan, manresa, 03/03/2021 - 18:11

" Coll-Min..",18;10 h.--- I ..,"erre..,que erre..."..,O te el cap cuadrat...,o el te ple de serrin..,Sr. Miquel..., no li donqui mil voltes i quedar dret altre vegada...,no capgiri la truita i vulgui quedar be amb la vianda al plat..,ERC negociar amb la CUP,es negociar amb els revolucionaris..,si axó ya li agrade..., endavant. Que peti tot YA!!