Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2014. 19:18h.

Toc del PSC i el PPC a David Fernàndez

Li demanen “neutralitat” com a president de la comissió d’investigació sobre el Frau Fiscal en parlar de Felipe González i Aznar

Toc del PSC i el PPC a David Fernàndez

Fernández, durant la comissió

Diputats del PSC i del PPC han criticat David Fernàndez (CUP), president de la comissió d’investigació de Frau i Evasió Fiscal -també coneguda com la del cas Pujol- i li han reclamat “neutralitat”.

Fernàndez, abans de la votació per aprovar si Felipe González i José María Aznar han de comparèixer al Parlament, s’ha referit a ells no com a expresidents del govern espanyol sinó com a directius d’empreses.

Això ha provocat l’enuig del PSC i el PPC els quals li han reclamat “neutralitat”. El també diputat de la CUP s’ha defensat dient que “no he fet cap qualificatiu, he definit uns càrrecs”.

Maurici Lucena, dels socialistes, li ha demanat que “li pregaria que em digui on apareix que l’expresident González tenia un càrrec que es deia comissionista d’Abengoa, li dic perquè no sigui tan flexible en la utilització del llenguatge perquè cau en el parany de no dir tota la veritat”.

“Si vol ho discutim aquí o ho discutim després”, ha replicat Fernàndez. Lucena ha contestat que “formalment no va tenir mai aquest càrrec i vostè des de la presidència està cometent un error que perjudica tot el Parlament fent aquest tipus de qualificatius”.

La comissió ha aprovat que Felipe González i José María Aznar compareguin al Parlament, només amb els vots en contra del PSC i el PP i l’abstenció de CiU. Per contra, s’ha rebutjat la compareixença d’Artur Mas.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#14 Separador, Catalonia no es España, 02/12/2014 - 20:57

Menuda es Cataluña. ¡Qué nivel! Una comisión sobre Pujol en la que se llama a Aznar y Felipe (que no digo que esté mal), pero a la que no se llama a hijo político de Pujol, el embargado Mas, y que la preside el tío de la zapatilla en la mano...

#13 Pepe, Sabadell, 02/12/2014 - 10:18

El Torres-Dulce seria més neutral!! Al menys pel PPSOE

#12 Hehehe, Barcelona, 02/12/2014 - 09:22

Que demanin neutralitat al Jorge Fernández Díez!!!
Almenys trobo que a l'altre Fernández, el David, li fan igual de fàstic els xoriços de tots els bàndols.

#12.1 fer, Lleida, 02/12/2014 - 13:26

¿Y un tal Arturo Mas?

#11 Dionís, Caldes de M., 02/12/2014 - 07:17

Clar, on vas a parar.
Possiblement els dos espanyols mes honestos que mai hem conegut con l'Aznar i Felipe González cridats a declarar per aquest de la CUP.
s'hauria de rentar la boca amb sabó per dolent.

#10 Protágoras, bcn, 01/12/2014 - 22:53

En la comisión que debe investigar la corrupción en Cataluña citan a comparecer a Aznar y a Felipe González.
Pero Más, el lugarteniente del clan mafioso, el pupilo y heredero del padrino Pujol queda exonerado.

Eres un fraude, David Fernández.


#10.1 MARÇA, SALOU, 02/12/2014 - 06:10

NO CAL DOI QUE EL VA ENCOBRIR