Publicitat

El senador de Ciutadans Fran Hervías se suma a Lorena Roldán i se'n va al PP

Tocata i fuga

L'exsecretari d'organització i senador de Ciutadans Fran Hervías ha anunciat que abandona la formació taronja per passar-se al PP, ja que considera que és "l'únic projecte que pot guanyar a Pedro Sánchez".

"Avui, amb molta tristesa, he decidit demanar la meva baixa de Ciutadans i renunciar a la meva acta de senador", ha afirmat Hervías al seu compte de twitter, on ha compartit una carta en què explica els motius de la seva decisió. El polític també ha revelat aquest diumenge en una entrevista a El Mundo que es passa al PP, com va fer l'exdirigent de Ciutadans Lorena Roldan.

"El PP és l'únic projecte que pot guanyar a Pedro Sánchez" ha apuntat en l'entrevista. "Em sumo al PP perquè Casado pugui guanyar a Sánchez. Entre sanchisme o llibertat, sempre triaré llibertat" ha dit.

"Ho faig amb tristesa i després d'una reflexió assossegada", ha explicat Hervías al seu comunicat, on reitera les crítiques a la política que ha dut a terme Inés Arrimadas al capdavant del partit. "Avui Ciutadans s'ha convertit en un partit que és part del problema i no de la solució", apuntant que Ciutadans s'ha convertit en "una crossa més del sanchisme".

"Espanya està governada per una banda, l'únic objectiu és aniquilar el nostre marc constitucional. Avui el nostre país es debat entre ser una nació de ciutadans lliures o ser el projecte rupturista i de caos del sanchismo, entre els que estimem Espanya o els que la volen aniquilar, entre els que defensem el nostre marc constitucional o els que busquen dinamitar" afegeix.

eldodo.jpg

Poc després de l'anunci de Fran Hervías, un altre destacat membre de Ciutadans i home de confiança del mateix Hervías, Jordi Obón, ha anunciat també que marxa de Ciutadans perquè "ja no era el partit que vaig conèixer i després de certes decisions, el que ha passat a Catalunya, l'últim de Múrcia i el que ha passat a Madrid, és el moment de dir adéu" ha manifestat.

40114-999.jpg

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Alien, Saturno, 15/03/2021 - 08:49

Es curioso lo de este hombre y gente como Bofill y cómo han manejado a su antojo el partido que han destrozado. Y más curioso después de hincharse a exigir "lealtad", que ellos entienden como sumisión abyecta. Ninguna organización medio sensata les daría el más mínimo mando.

#3 anna, Igualada, 15/03/2021 - 07:59

Que ojo tuvo Rivera al fichar a Girauta y De Quinto. Ahora ya puede ser vicepresidente del PP y Llegar a su objetivo ser presidente del gobierno de España.

#2 Lobisome, BCN, 14/03/2021 - 20:50

Hoy vienen en "El Español" las conversaciones de Hervías con los líderes del PP para dinamitar C´s desde dentro; no creo que deban sorprender a nadie. El problema no es que sean más o menos inmorales sino que, entre todos, están hundiendo España. Sin un partido como C´s haciendo de visagra, volveremos a estar en manos de los nacionalistas

#1 Rasca, Castelldefels , 14/03/2021 - 15:11

ciudadanos huele a muerto.......